Bo zagrała w serialu, którym ludzie się jarają, więc wszystkim bohaterom tego serialu zaczęli dawać wysokie oceny, aż że Pamiętniki mają wielu fanów to po pozbieraniu tych wszystkich głosów Nina wylądowała na 70 miejscu.
Jedyne co mnie dziwi to ludzie, którzy jeszcze się zastanawiają się nad poszczególnymi gwiazdami dlaczego są tak wysoko w rankingach. Po prostu takie są rankingi filmweb'u, to bardziej rankingi popularności niż umiejętności.
Z pamiętników wysoko jest także Ian Somerhalder, Paul Wesley, Candice Accola, Mia Kirshner, Katerina Graham. To co napisałaś to święta prawda.
Święta racja. To ranking popularności, a nie umiejętności aktorskich. I zawsze tak będzie jak fani serialu będą oceniać wszystkich na 10.
w swojej galerii ma 79 zdjęć i wszystkie są z Pamiętników wampirów... Lubie ją ale nie zasługuje na to by być na 72 msc...!!!
Scarlett Johansson zdjęć w galerii 304, zagrała w 49 filmach i wogóle jest dobrą aktorką jest dalej od tej całej Niny. Nie mam zamiaru jej obrażać ale ona jest w tym rankingu tylko przez PW.
To samo Julia Roberts, Hilary Swank, Sophie Marceau, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Zoe Saldana, Glenn Close a nawet 18 letnia Dakota Fanning i 15 letnia Chloe Moretz.
Może jest fajna ale jej talent pozostawia wiele do życzenia wystarczy obejrzeć kilka filmów żeby zobaczyć ze ciągle gra tak samo.
chyba mówisz o kristen stweart ona na kazdym filmie chodzi z ta sama mina jakby ja cos bolalo nina nie gra zawsze tak samo. :)