Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 353 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

To chyba jakieś totalne nieporozumienie. Jak ona może być 55? Gimbusiątka, które na nią
głosujecie... Błagam przestańcie.

Candle3

Ciągle natrafiam na takie nieporozumienia. Wystarczy zagrać w bardziej znanym serialu, czy filmie i TOP100 wita. Przykre :(

Candle3

Tak, mnie też to zszokowało. Dziewczyna jest ładna, ale gra przeciętnie, miejscami przesadza z mimiką, a jej największym sukcesem jest serial "Pamiętniki wampirów", ale że serial jest stworzony dla młodzieży i młodzieży się podoba, to młodzież daje 10.

Candle3

Zgodzę się - to, że Nina ma tak wysokie miejsce jest nieporozumieniem. Gra w serialu podobającym się wielu osobom, jednak aktorka z niej marna. Jednakże należy przyzwyczaić się do "zawyżania ocen" w filmwebie, bo tak jest teraz, było i być będzie.

Candle3

hmm... o co tyle krzyku?? ;p
55 to nie pierwsza 10, czy 20 :)

Candle3

Nieporozumieniem są te wypowiedzi. Nina jest niesamowitą aktorką, jedną z moich ulubionych. Cenię jej talent i umiejętnośći. Nie wspominając już o tym, że jest zwyczajnie piękna.

xVanilyx

Nie masz gustu :c
Obejrzyj sobie prawdziwe aktorki w akcji, a nie gwiazdeczkę jednego shit serialu. :c

Candle3

Takie stwierdzenie jak " nie masz gustu", w moim przypadku nie istnieje, bo gust ma absolutnie każdy.
A skąd wiesz jakie aktorki jeszcze oglądałam? Nina jest prawdziwą, utalentowaną aktorką. A coś mi się wydaje, że masz niewielkie pojęcie o grze aktorskiej...

xVanilyx

zgadzam się z Tobą! jest świetną aktorką! szkoda, ze nie robi wielkiej kariery. Tak na prawdę doceniłam jej talent oglądając ją w podwójnej roli właśnie w TVD, którą gra niesamowicie! W przeciwieństwie do Paul'a, który gra mocno przeciętnie dwie role . . .

pmarchlewicz

to fakt, dwie role, szczególnie w 2 sezonie, gra niesamowicie, momentami zapominam, że to jedna osoba gra dwie skrajne postaci :)

pmarchlewicz

Problem w tym że ona nie jest dobrą aktorką jest bardzo przecietną i nie zagrała w innych filmach tylko dla tego że słabo gra

Candle3

Niestety, "Pamiętniki wampirów" powodują, że większość młodzieży daje 10. To normalne, wampiry, miłość itp. Młodzi to lubią, dlatego należy przymknąć oko na wszystkie takie wygórowane ocenki gwiazd grających w popularnych serialach.

LadyAngel

Zgadzam się, że pozycja Niny jest zawyżona, choć uważam, iż obecność aktorki tudzież aktora w jakiejś popularnej produkcji i fakt, że "gimbusom sie podoba" nie klasyfikuje jeszcze danego aktora jako beztalencia. Chociażby Holland Roden która utożsamiana jest głównie z Teen Woflem, jest naprawdę dobrą aktorką.

Candle3

Rzeczywiście niesamowite jak ci ludzie śmieją jej wystawiać wysokie oceny na tak głupiej stronie jak filmweb ..Pewnie nie możesz spać po nocach ze złości i frustracji. Tylko się czasem nie zabij

Danio31b

Dokładnie! Nie martw się o moje życie! Jeszcze trochę pociągnę. Ktoś w końcu musi pilnować porządku na tak porządnej stronie, jaką jest filmweb!

Candle3

dokładnie! i kto to w ogóle jest?? kolejna jakas zupełnie nie znana aktorka! skąd tyle drugorzędnych, nieznanych osób w pierwszej setce??? te rankingi chyba sa manipulowane jakimiś sztucznymi głosami, z fałszywych kont!

ana_ax

Nie jestem jakimś wielkim fanem tej aktorki, ale stanę w jej obronie. Idąc twoim tokiem rozumowania to nie jest ranking umiejętności aktorskich tylko ranking popularności i ktoś dobry, ale mało znany nie powinien się w nim znajdować?
Co do Dobrev, dobrze sobie radzi w serialu, szczególnie, że nie gra jednej roli tylko 2 (przez moment 3) i dla każdej z nich potrafi stworzyć unikalny styl.

EyeMaze

Grała momentami nawet 4 postacie bo grała też Silasa. Jestem pod wrażeniem jej gry aktorskiej i moim zdaniem ma duże szansę na większą karierę.

martiza3

jedna karierą którą zdobędzie to właśnie młodzieżowe bo ona grać bardzo dobrze niestety nie umie

Candle3

ta pani to drewno. dziękuję.

monochromo

Idz zobacz Kristen Stewart grę aktorką to porozmawiamy o prawdziwym drewnie :)

martiza3

aktorską *

martiza3

hahahhaha Kristen to caaaaały las

monochromo

w sumie nie obrażajmy drewna.