Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 353 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

Myślę, że należy zmienić formułę rankingu...
Podzielić filmy (a co za tym idzie aktorów, aktorki etc) na te dla dzieci i dla dorosłych (no może też nastolatki niech się wypowiedzą) bo tak to w rankingu robi się, że to tak określę-burdel:) I łatwo pomylić aktorkę, z serialową gwiazdką (przed którą może kariera wielka się rysuje, ale póki co jest tylko serialową gwiazdką....)

BasTheBur

bierzesz pod uwagę ranking? czy on kształtuje czyjekolwiek zdanie? ma jakieś znaczenie? ktoś chce głosowac niech głosuje. Dla mnie rankingi miały znaczenie jak miałam 14 lat, teraz wiem że po prostu sobie są i nie zaglądam tam i dzięki temu nie mam takich problemów jak osoby ktore zakładają połowę tematów pod Nina Dobrev czy Ianem Somerhalderem

BasTheBur

A ja myślę, że jesteś prymitywem...Jak można rzucać się o "ranking" na "filmwebie"... Człowieku, ten ranking pokazuje jak wygląda w danej chwili popularność aktora/aktorki...Więc jak ta bardzo przejmujesz się "rankingiem" to nie wiem...Zjedz trochę chrzanu...!

stermy

Stermy zwrócił/a uwagę na ważną rzecz. Rankingi pokazują raczej popularność niż umiejętności aktorskie. Nie ma potrzeby dzielenia głosujących na jakieś sztuczne grupy. To by dopiero zrobiło "burdel" :) Ja oceniam tylko aktorów których lubię lub cenię za ich grę, reszta poprostu mnie nie interesuje. Ranking traktuję jako ciekawostkę, a nie wyrocznię i to samo radzę założycielowi tego wątku i wszystkim innym którzy zaśmiecają fora aktorów podobnymi tematami. :)

Elajza_7

Skoro Wy niczym się nie "przejmujecie" to po co komentujecie moją opinię? Przecież to tylko czyjeś zdaniem, na jakiś tam nic nie znaczący temat...?!
Jasne, że nagrody, rankingi itp. nie są wyrocznią ale niestety często są drogowskazem a z drugiej strony, tak sobie myślę, że jeśli już coś ma być chwalone, ma być na topie to niech będzie to dobre i niech zasługuje na to miano, niech to nie będzie kwestia przypadku. Cóż takie jest moje zdanie, z zasady nie promuje słabizny.
Poza tym moja wypowiedź pisana była na zasadzie pół żartem, pół serio-myślałam, że to oczywiste.
Widocznie co poniektórzy odebrali mój żart zbyt personalnie (ukłony w strony Elazjzy_7 fanki Pamiętników...) .
Stermy obiecuję, że mniej będę się przejmować rankingami a Tobie radzę bardziej przejmować się kulturą wypowiedzi.

Elajza_7

Musze się zgodzić z "Elajza_7". Tego typu rankingi raczej nie biorą pod uwagę talentu czy umiejętności. Tutaj przeważa popularność. No bo powiedzmy szczerze, ile osób ogląda film ze względu na grę aktorską? Mało kto, poświęci czas na obejrzenie filmu, w którym grają aktorzy, których dana osoba nie darzy sympatią. Niestety tak dzisiaj to wszystko wygląda i podziały na jakiekolwiek grupy niczego nie zmienią.

stermy

Szczerze mówiąc mnie także nie obchodzi ranking ,aczkolwiek autorka postu ma trochę racji.Na każdej stronie widzimy wpisy typu"Co on tak wysoko robi w rankingu""Dlaczego jest tak nisko" więc nie oceniajcie jej tak krytycznie .Każdy z nas wie dobrze jak działa ranking ,jednakże polowa z nas nie może pogodzić się z tym jak funkcjonuje ,dlatego jest tak dużo nie potrzebnie robionych postów.I zazwyczaj nie są one robione przez nastolatki tylko przez starsza grupę osób ,która pamięta jeszcze takie gwiazdy jak Marilyn Monroe.

kwiatuszek446

Przyznam, że moim zdaniem Nina nie zasługuje na razie by być w rankingu. Ale skoro społeczność stwierdziła, że tam powinna być to niech będzie.
Później przez trolli są wyrzucane z rankingów fajne osoby czy seriale, bo "są przed moim ulubionym ... ". Jak tak bardzo kogoś boli, że Nina jest w rankingu, to niech napisze sobie na karteczce MOJE TOP 100 AKTORKI i powiesi nad łóżkiem. I wszyscy będą szczęśliwi ;D

BasTheBur

a czy ten zasrany ranking zmieni jej talent aktorski i jej urodę - na 100% nie więc olejmy go

tomucho77

aktorka jednego serialu ...
1/1O .

rachel_mcadams

co i komu chcesz udowodnić swoją głupotą