Według mnie to obiecująca, młoda aktorka. W Pamiętnikach można podziwiać jej fenomen, dwie postacie, które tam odgrywa niesamowicie się od siebie różnią i dziw bierze, że gra je jedna i ta sama aktorka...
aktorka owszem obiecująca,dobrze gra w VD ale stwierdzenie" fenomenalna rola" jest troszku przesadzone ;p
Dokładnie.
Trochę mnie rozbawiają tego typu określenia jakoby jej podwójna rola w TVD była "fenomenalna";)
Nie ona pierwsza i nie ostatnia gra dwie przeciwstawne charakterologicznie postaci w jednej produkcji, a wszyscy pieją z zachwytu jakby nie wiadomo coXD
W co drugiej telenoweli macie taki motyw, aktorki z reguły radzą sobie dobrze - na zasadzie dwubiegunowości - jedna laska słodka, miła - druga perfidna suczka.
Ale z Niną robi się takie halo, jakby ta rola Katherine/Elena była jakimś niesamowitym aktorskim wyczynem...
Ludzie, bez przesadyXD
faktycznie jest dobra aktorka bardzo ja lubie no moze tez dlatego ze kocham pamietniki wampirow chociaz zgadzam sie ze no fenomenalna nie jest bo jej troche brakuje ale pracowita. oby tylko nie zapamietano jej z roli Eleny Gilbert w pamietnikach bo jak na razie z tego co widze to bez obrazy ale bardziej sie rozwija Katherina Graham postac drugoplanowa z tego serialu, ma juz propozycje do kilku nowych filmow z glowna rola wiec..ja Ninie zycze powodzenia :D:D
Obiecująca może tak,ładna w sumie mogę się zgodzić ale jak narazie to jej daleko do tego żeby ją nazwać choćby dobrą aktorką, nie ma się co dziwić że nikt jej jeszcze nie wzioł do filmu z najwyższej półki bo po prostu na obecną chwile nie dałaby rady to że w pamiętnikach gra nieźle to jeszcze o niczym nie świadczy, to jest popkulturowa papka dla dzieciaków i osób niewymagajacych dobrej gry aktorskiej , zwykła lekka rozrywka, jesli zalezy jej żeby w przyszłości zagrać w naprawde dobrych filmach powinna się skupić na ciężkiej pracy ,bo z taką grą nigdy nie wyjdzie ponad poziom przeciętnych seriali.