Ja też za nią nie przepadam, wręcz jej nie lubię, ale jako Katherina... Jakoś tak czuję do niej sympatię
hahaha ! proszee Cie.. wbij na jakikolwiek plan i graj trzy role ,całkiem sie od siebie róźniące charakterem ! ona prawie gra aktorską dorównuje Helenie Bonham Carter.. Nina : młodość ,Helena : doświadczenie.
jako Katerine jest ok, jako Elena jest sztuczna i sztywna. Na pewno nie jest dobrą aktorką jeśli umie grać tylko jeden rodzaj bohaterów. Ale uważam że jako kobieta jest piękna
ogólnie to średnio za nią przepadam. Fakt faktem jest prześliczna,ma idealną figurę. Postac Eleny ,którą odgrywa jest strasznie denerwująca,ale za to Katheriny jak najbardziej na plus. Jako Katherina jest pewna siebie,pełna seksapliu ,a Elena taka nijaka,ale może akurat taki był zamysł nie mi to oceniac :)
Jako Eleny jej nie cierpię, ta postać jest denna, wkurzająca, działa na nerwy. Jedzie praktycznie ciągle na tych samych minkach i jest wiecznie nieszczęśliwa. Za to Kath ma werwę, jest bardzo specyficzną osobą, wie czego chce i dąży do tego i potrafi naprawdę walczyć o swoje. Jedynie Elenę przebija Bonnie której nie mogę wręcz ścierpieć (dlatego ciągle opóźniam obejrzenie trzeciego sezonu).
Uwielbiam Kath za całokształt i moim marzeniem to gdyby była z Damonem, ale na to już szans raczej nie ma bo wszyscy lgną do Elenki, i tego na serio nie ogarniam, ale cóż zołzowate słodkie idiotki przyciągają facetów, zwłaszcza jak z fajnej postaci zrobi się dno (Damon).