Gdyby nie trafiła do tego nędznego serialu o lukrowanych wampirach pewnie stałaby gdzieś na obwodnicy w Kieleckiem i zbierała zatrute grzyby.
Koleś pisze o tej obwodnicy bo zapewne sam tam stoi :D żal mi takich wypowiedzi jakie piszą dzieci w stylu tego realface
Na takim farcie masa dzisiaj wspaniałych aktorów zrobiła wielką karierę. A Nina jest naprawdę dobrą aktorką.
Zgadzam sie szykuje się nam świetna aktorka reprezentująca młode pokolenie... a co do tego, że miała szczęście to może i tak ale nie zaczynała swojej kariery na w Disney'u i za to daje dej wielkiego plusa!
Nędzny to jesteś ty i masz lukrowy ryj i zatrutego grzyba między kieszeniami od spodni:D. co do serialu Vampire Diaries to najlepszy serial jaki istnieje. Jakby Był "nędzny" ten serial to by nie znalazł się na na 11 miejscu TOP SERIALI
Lepiej z obsesyjnymi fankami VD nie zaczynać. Słyszałem, że za obrazę "Ninusii, Paulusiaa i Iankaa" mogą cię zamordować i wypić twoją krew ;).
A ta aktoreczka jest marna i tyle. To już Mandaryna lepiej śpiewa niż ona gra.
Zgodzę się. Oglądam czasem tego shita i stwierdzam, że Nina tak zepsuła swoje role, że aż szkoda. Denerwuje mnie tylko, że w rankingu na TOP aktorki ma 37 miejsce, a po niej znajduje się grom aktorek, które mogły by nawet znaleźć się w pierwszej dziesiątce. Jeśli dobrą aktorką jest się jeśli się gra w serialu dla pokemonów, bądź innych osób to ja ręce załamuje. Nie lubi się jakiegoś aktora, jeśli się nie zna więcej niż jeden film, bo to by było mocno śmieszne.