Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 440 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

Gdyby nie trafiła do tego nędznego serialu o lukrowanych wampirach pewnie stałaby gdzieś na obwodnicy w Kieleckiem i zbierała zatrute grzyby.

realface

Zgadzam się PS. ciekawa historia z tą obwodnicą w kieleckim ;)

l1994inka

Koleś pisze o tej obwodnicy bo zapewne sam tam stoi :D żal mi takich wypowiedzi jakie piszą dzieci w stylu tego realface

realface

Na takim farcie masa dzisiaj wspaniałych aktorów zrobiła wielką karierę. A Nina jest naprawdę dobrą aktorką.

almost_american

zgadzam się z przedmówcą.;d
może zrobić dziewczyna karierę,

użytkownik usunięty
NaomiClark_

Zgadzam sie szykuje się nam świetna aktorka reprezentująca młode pokolenie... a co do tego, że miała szczęście to może i tak ale nie zaczynała swojej kariery na w Disney'u i za to daje dej wielkiego plusa!

realface

Nędzny to jesteś ty i masz lukrowy ryj i zatrutego grzyba między kieszeniami od spodni:D. co do serialu Vampire Diaries to najlepszy serial jaki istnieje. Jakby Był "nędzny" ten serial to by nie znalazł się na na 11 miejscu TOP SERIALI

szymas93

powiec mi wkońcu kto tu jest dzieciakiem szymas? bo nie rozumiem.

realface

Lepiej z obsesyjnymi fankami VD nie zaczynać. Słyszałem, że za obrazę "Ninusii, Paulusiaa i Iankaa" mogą cię zamordować i wypić twoją krew ;).

A ta aktoreczka jest marna i tyle. To już Mandaryna lepiej śpiewa niż ona gra.

Goku

Zgodzę się. Oglądam czasem tego shita i stwierdzam, że Nina tak zepsuła swoje role, że aż szkoda. Denerwuje mnie tylko, że w rankingu na TOP aktorki ma 37 miejsce, a po niej znajduje się grom aktorek, które mogły by nawet znaleźć się w pierwszej dziesiątce. Jeśli dobrą aktorką jest się jeśli się gra w serialu dla pokemonów, bądź innych osób to ja ręce załamuje. Nie lubi się jakiegoś aktora, jeśli się nie zna więcej niż jeden film, bo to by było mocno śmieszne.