Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 353 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

Tak- też się zdziwiłam, ale pomijając fakt, że Elena jest blondynką myślę, że się sprawdzi. Nina to młoda, ciekawa aktorka, może jeśli sprawdzi w tej roli to wylansuje się jak Pattinson.

I_am_a_Bad_Girl

Widziałam już zwiasuny z nią w roli głównej, zapowiada się nieźle ;) Miejmy nadzieję, że naprawdę się sprawdzi.

Speak_

Też tak sądzę. Podobała mi się jej gra w "Sekrecie mojej córki".

ewasia23

wiecie co ja tez strasznie sie zdziwłam kiedy ją zobaczyłam bo elena była blondynką i w ogole a tu oo prosze zresztą jak patrzyłam na reszte aktórów to niestety producencie nie sugerowali się wizją książki...

gryzeldunia

wlasciwie to jak ogladam teodcinki to nie moge sie ppolapac. bardzo duzo rzeczy zostalo zmienionych.
a jej od drugie odcinka nie moge przebolec, bo zauwazylam, ze wyglada jak kolezanka mojej z klasy...

howyna_chranina

Może i jest ładna i w ogóle, ale grać to ona nie umie... Weźmy np. 6 odcinek Pamiętników Wampirów. Ten jej sztuczny płacz jakoś w ogóle mnie nie wzruszył. Nie czułam jej smutku, ani... No właśnie, nie czułam niczego. Tylko Stefana mi było żal. U niego to przynajmniej widziałam smutek a u niej? Kompletne zero. Mam nadzieję, że jeszcze się wyrobi, bo przyjemnie się ją ogląda.

I_am_a_Bad_Girl

ja najpierw obejrzałam serial a pożniej zabralam się za książkę. Zdziwilo mnie że Elena w książce jest pustą, niebieskooką blondynką.

btw Nina jest bardzo ładna :):)

I_am_a_Bad_Girl

ja najpierw obejrzałam serial a później zabrałam się za książkę. Zdziwiło mnie że Elena w książce jest pustą, niebieskooką blondynką.

btw Nina jest bardzo ładna :):)

Irresi

Dokładnie, w serialu zdaje się być inteligentniejsza niż w książce.

sikorka94

I to dużo bardziej. Dopiero wczoraj kupiłam trzy pierwsze części książki i je przeczytałam. Byłam bardzo zaskoczona, że Elena jest taka popularna i chce za wszelką cenę zdobyć Stefano. I jeszcze te blond włosy!

The_Slayer

Strasznie mnie wkurzają gadki Eleny w książce. Jest taka trochę dziecinna...

sikorka94

bo w książce z pustej dziewczyny staje się mądrą i fajną dziewczyną. a w filmie od razu jest fajna :P

Irresi

a ja popieram sikorkę... błagam was, Elena serialowa może i ma silną
osobowość, ale Nina w ogóle nie potrafi jej ukazać, w ogóle nie odczuwam
jej emocji! Nic! W książce czułam to jak Elena mocno kochała Stefano i jak
nie potrafiła przyjąć do wiadomości kim on na prawdę jest a w serialu
wyglądało to mniej więcej tak, ze Elena przez moment była tym wstrząśnięta
(chociaż i tu by się można sprzeczać, bo po Ninie nie można było tego
stwierdzić), potem nagle się pogodziła, a potem jednak z nim zerwała
własnie z tego powodu... Aktorka do bani... Mimo, że ładna i już pominę
fakt blond włosów, niestety wygląd to nie wszystko do roli...