Tak- też się zdziwiłam, ale pomijając fakt, że Elena jest blondynką myślę, że się sprawdzi. Nina to młoda, ciekawa aktorka, może jeśli sprawdzi w tej roli to wylansuje się jak Pattinson.
Widziałam już zwiasuny z nią w roli głównej, zapowiada się nieźle ;) Miejmy nadzieję, że naprawdę się sprawdzi.
wiecie co ja tez strasznie sie zdziwłam kiedy ją zobaczyłam bo elena była blondynką i w ogole a tu oo prosze zresztą jak patrzyłam na reszte aktórów to niestety producencie nie sugerowali się wizją książki...
wlasciwie to jak ogladam teodcinki to nie moge sie ppolapac. bardzo duzo rzeczy zostalo zmienionych.
a jej od drugie odcinka nie moge przebolec, bo zauwazylam, ze wyglada jak kolezanka mojej z klasy...
Może i jest ładna i w ogóle, ale grać to ona nie umie... Weźmy np. 6 odcinek Pamiętników Wampirów. Ten jej sztuczny płacz jakoś w ogóle mnie nie wzruszył. Nie czułam jej smutku, ani... No właśnie, nie czułam niczego. Tylko Stefana mi było żal. U niego to przynajmniej widziałam smutek a u niej? Kompletne zero. Mam nadzieję, że jeszcze się wyrobi, bo przyjemnie się ją ogląda.
ja najpierw obejrzałam serial a pożniej zabralam się za książkę. Zdziwilo mnie że Elena w książce jest pustą, niebieskooką blondynką.
btw Nina jest bardzo ładna :):)
ja najpierw obejrzałam serial a później zabrałam się za książkę. Zdziwiło mnie że Elena w książce jest pustą, niebieskooką blondynką.
btw Nina jest bardzo ładna :):)
I to dużo bardziej. Dopiero wczoraj kupiłam trzy pierwsze części książki i je przeczytałam. Byłam bardzo zaskoczona, że Elena jest taka popularna i chce za wszelką cenę zdobyć Stefano. I jeszcze te blond włosy!
bo w książce z pustej dziewczyny staje się mądrą i fajną dziewczyną. a w filmie od razu jest fajna :P
a ja popieram sikorkę... błagam was, Elena serialowa może i ma silną
osobowość, ale Nina w ogóle nie potrafi jej ukazać, w ogóle nie odczuwam
jej emocji! Nic! W książce czułam to jak Elena mocno kochała Stefano i jak
nie potrafiła przyjąć do wiadomości kim on na prawdę jest a w serialu
wyglądało to mniej więcej tak, ze Elena przez moment była tym wstrząśnięta
(chociaż i tu by się można sprzeczać, bo po Ninie nie można było tego
stwierdzić), potem nagle się pogodziła, a potem jednak z nim zerwała
własnie z tego powodu... Aktorka do bani... Mimo, że ładna i już pominę
fakt blond włosów, niestety wygląd to nie wszystko do roli...