Kiedyś ją lubiłam, nadal mam do niej sentyment, ale niestety uważam że po zakończeniu TVD
słuch o niej zaginie. Chyba że znów zaczepi się w jakimś serialu, albo co bardziej
prawdopodobne zacznie po prostu bywać na imprezach. Już teraz robi z siebie celebrytkę,
lansując się na wszystkich możliwych imprezach. Niby ma wyjść jakiś nowy film z jej udziałem, ale
moim zdaniem nigdy nie zrobi poważnej kariery na dużym ekranie. A jak uroda przeminie to
zwyczajnie słuch o niej zaginie.
beznadziejna jest :/ podobała mi się jak pachniała nowością w 1 sezonie.... po paru odcinkach nie mogłam na nią patrzeć.... w sumie jak na tego całego Iana S. Pasują do siebie para "męcząca" he he
''Pachniała nowością''...Hmm... To jest serial, a ona jest główną bohaterką...Jest w każdym odc.!....A pzt.Ty i Twój gust filmowy/serialowy jesteście beznadziejni...Pzdr..
beznadziejna to ty jesteś psychofanko :).... łaaaaał gra główną role co ty naprawdę? hahah jak się nauczysz czytać ze zrozumieniem, wróć tu i się wypowiadaj...... widzę po twoich wypowiedziach że albo masz 12 lat albo jesteś klasycznie głupia :)