Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 353 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

Kiedyś ją lubiłam, nadal mam do niej sentyment, ale niestety uważam że po zakończeniu TVD
słuch o niej zaginie. Chyba że znów zaczepi się w jakimś serialu, albo co bardziej
prawdopodobne zacznie po prostu bywać na imprezach. Już teraz robi z siebie celebrytkę,
lansując się na wszystkich możliwych imprezach. Niby ma wyjść jakiś nowy film z jej udziałem, ale
moim zdaniem nigdy nie zrobi poważnej kariery na dużym ekranie. A jak uroda przeminie to
zwyczajnie słuch o niej zaginie.

Claudia_9513

beznadziejna jest :/ podobała mi się jak pachniała nowością w 1 sezonie.... po paru odcinkach nie mogłam na nią patrzeć.... w sumie jak na tego całego Iana S. Pasują do siebie para "męcząca" he he

mmadziasta

''Pachniała nowością''...Hmm... To jest serial, a ona jest główną bohaterką...Jest w każdym odc.!....A pzt.Ty i Twój gust filmowy/serialowy jesteście beznadziejni...Pzdr..

Elena128

beznadziejna to ty jesteś psychofanko :).... łaaaaał gra główną role co ty naprawdę? hahah jak się nauczysz czytać ze zrozumieniem, wróć tu i się wypowiadaj...... widzę po twoich wypowiedziach że albo masz 12 lat albo jesteś klasycznie głupia :)

Claudia_9513

Zgadzam się. Uważam, że ma talent, ale pcha się wszędzie i w tej chwili wyskakuje wręcz z lodówki.

Claudia_9513

Ale ty po prostu jej zazdrościsz!!!...

Elena128

Nie mam czego jej zazdrościć. To że kogoś krytykuję, to nie znaczy że mu od razu zazdroszczę.

Claudia_9513

No dobra,dobra...jak tam sb chcesz...Pzdr...

Claudia_9513

Też mam takie wrażenie. Nawet po jej zachowaniu to widać.

Claudia_9513

tvd się nie skończyło