Na samym początku muszę napisać że nie jestem fanką Pamiętników Wampirów, w sumie widziałam kilka odcinków tego serialu ( i to dość pobieżnie ) więc nie mam merytorycznej wiedzy by oceniać występy Niny w tymże tytule. Na szczęście dziewczyna zagrała nie tylko w tym serialu więc ogólnie mam jako takie wyrobione zdanie o jej kunszcie aktorskim - według mnie jest przeciętna i mało wyraźna ( i mam prawo wyrażać taką opinię ) ale rozumiem że jej fani są nią oczarowani i nie przeszkadza mi to. Oceniamy i lubimy aktorów według naszych własnych kryteriów. Jeśli ktoś naskrobię że ją kocha - to świetnie, mi nic do tego. Zastanawia mnie tylko jedna drobna rzecz. Jaką wybitną kreację stworzyła Nina by zajmować takie wysokie miejsce w rankingu?
Nie odbierajcie mojego wpisu opacznie, to nie żaden atak na jej wielbicieli lecz zwykła ludzka ciekawość. Nie jest tajemnicą, że ostatnio rankingi na FW to nie żadna obiektywna ocena lecz konkurs popularności aktorów. Im w większym hicie grasz tym twoja ocena jest wyższa ( aktorzy Plotkary, BH 90210, True Blood ) - i chyba z panną Dobrev jest podobnie.
Oczyma wyobraźni już widzę te wpisy mieszające mnie z błotem za sam pomysł założenia tego tematu - ale cóż, niech stracę - jeśli mam zastać zlinczowana niech tak się stanie :)
Pozdrawiam.
Misia, ty wiesz, że do Niny nic nie mam, prawda? Nie słuchaj tomucha, dałam mu kosza i się teraz wyżywa, próbuje ze mnie zrobić hejtera Niny:D Ach ta dzisiejsza młodzież...:D Kiedy zjeżdżamy do Marstersa?
Przysięgam, że jak nie za tego żywota to w następnym, cosik Milesikowi chyba zrobięXD
Platynko kochana luzik blusik, możesz sobie mieć wąty do Niny ile i jakie chcesz, akurat mi to w niczym nie wadziXD
Sama jestem troszkę przerażona, iż wystarczy jej podwójna rola w TVD, by dziewuszkę wywindować tak wysoko na panteonie gwiazdekXD
No bywa..
Jamesik już niestety uwiązany do jakiejś babuchy, co zrobić.
Nie pośpieszyłyśmy się, i takie są wyniki..
Teraz przyjdzie nam mężusia porywaćXD
Może nas przynajmniej w brukowcach opiszą, heheXD
On się zgrywa i tyle. Ten typ tak ma:P
Ja wątów do niej nie mam tylko nie uważam jej za lepszą aktorkę od Jodie Foster czy Diane Keaton.
No fakt, wszyscy zachwycają się jej podwójną rolą, ale widocznie nie gra tak przekonująco skoro wszyscy się zastanawiali kto sztylecik z Elajży wyciąga kilka odcinków temu:P
My jesteśmy ładniejsze od Patricii, poza tym mamy ze sobą Patrycję na zamianę:P Myślę, że się nie zczai:D
Zawsze chciałam mieć czarny pasek na oczach w jakiejś gazecie:P
"Ja wątów do niej nie mam tylko nie uważam jej za lepszą aktorkę od Jodie Foster czy Diane Keaton."
Dokładnie, to swego rodzaju kpina, ale cóż jak wiadomo - to ranking popularności, nie poziomu aktorstwa, stąd takie "kwiatki" tak wysoko kwitnąXD
"Zawsze chciałam mieć czarny pasek na oczach w jakiejś gazecie:P"
Kwiczę, bo ja tyżXD
I to foto w gustownym "zebry" wdzianku i tabliczką z numerkiemXD
"I to foto w gustownym "zebry" wdzianku i tabliczką z numerkiemXD"
Ooooj tak, a jakby mi foto robili to zrobiłabym Blue Steel jak Dean Winchester:D http://www.youtube.com/watch?v=Ke_xQbu62MY
Wiem, że Milesik się zgrywa, ale czasem to się zagalopowuje chybaXD
Zresztą, sama nie jestem bez winy, też lubię się zgrywać - więc kamykiem nie rzucę nigdyXD
Ja kiedyś rzuciłam kamykiem - wybiłam okno sąsiadowi :(
To był błąd młodości, ale jak co to mogę go powtórzyć u Jamesa na chacie :)