Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 438 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

Nina może i ma ładną buzię, ale tu powinno oceniać się grę aktorską, która cóż wybitną nie jest. Ma jeszcze dziewczyna czas...

LordProtektor

racja, dlatego dałam 5 za dobre chęci, aczkolwiek teraz się zastanawiam czy nie lepsza byłaby 4;) ma potencjał, ale do prawdziwych aktorek daleko jej

Eryniae

jest tak wysoko poniewaz gra w pamietnikach wampirow a fani serialu kazdego oceniaja na 10 ;)

laurus007

Trzeba poczekać, aż ten jakże ambitny serial się skończy i wtedy obniżyć jej średnią do 6,0.

laurus007

laurus007 - Bzdura, każdy niech mówi za siebie;)

BelleGunness - do tego czasu zdążysz osiwieć...

WhiteDemon

Wątpię bym przez 5 lat osiwiała.

BelleGunness

Serialowa aktoreczka i tyle. Ja bez skrupułów wystawiam jej 4. Ładna buźka to nie wszystko.

BlondeVampire

ludzie o co wy się kłócicie;p a tak swoją drogą ja tam uważam że jest świetną aktorką i potrafi wcielić sie w wiele postaci;D

BelleGunness

Nie mów: "hop!";)

WhiteDemon

Wg mnie jest bardzo dobrą aktorką. Gra dwie nienawidzące się postacie, jednocześnie wcielając się w tą dobrą dziewczynę i tę złą wampirzycę. Potraficie tak?

The_Girl

Błagam;)
Primo - aktorką nie jestem. Grac takich rzeczy nie muszę. ONA JEST!
Secundo - jeśli sięgniesz sobie po pierwszą z brzegu telenowelkę brazylijską, zawsze znajdziesz tam motyw bliźniaczek o przeciwstawnych charakterach, żeby było śmieszniej - jedna ma mentalność zdziry, druga zakonnicy.
Przypomina Ci to coś?XD
Postaci te gra najczęściej jedna i ta sama aktorka - i wychodzi jej to zwykle bardzo poprawnie...
Tak jak Ninie - nie jest to jakoś szczególnie wyjątkowa umiejętność aktorskaXD
Na zasadzie kontrastu.
Więc nie róbcie z Dobrev jakiejś genialnej aktorki przez to, że w jednym serialu gra dwie, różne od siebie postaci - bo to jest leciuchna zakrawa na kpinę;)
PS. Tak, też ją lubię za Katherine, nawet bardzo - ale...BEZ PRZESADY. ;)

WhiteDemon

Nina Dobrev kontra Cezary Żak! :D

BlondeVampire

WhiteDemon, w brazylijskich telenowelach (kto je w ogóle ogląda) wychodzi im to do dupy, całkowicie sztucznie. A Nina gra w całkiem przekonujący sposób.
Nie mówię, że Dobrev to Helena Bonham Carter albo Meryl Streep, jest dopiero początkującą aktorką, a rola Eleny/Katherine w tvd to jej pierwsza duża rola w serialu powszechnie znanym. A oglądaliście z nią jakiś film poza Pamiętnikami, że oceniacie jej talent aktorski? Bo trudno ocenić aktorkę/aktora na podstawie jednej roli.

The_Girl

Z niektórymi "gwiazdami" jest tak:
Zobaczyć je w jednej roli - to tak jak zobaczyć je we wszystkim;)
PS. Ludzie oglądają telenoweleXD
Podałam przykład - i nie uważam, by wychodziło tam im to jakoś sztucznie...
Zwykle jest całkiem ok.
Grają to co mają;)
Nina gra podobnie, nie wiem co się burzysz;)

WhiteDemon

Gdyby Katherine była dodatkowo psychicznie chora to wtedy może bym zawyżyła ocenkę dla Niny... Wszak Lindsay Lohan grała podwójną rolę gdy była dzieckiem i poszło jej zdecydowanie lepiej, a jednak nikt nie przechwala jej umiejętności aktorskich.

BelleGunness

Akurat ja nie przechwalam umiejętności Niny, co z pewnością zauważyłaś;)

WhiteDemon

W mojej rodzinie siwieje się koło 50-tki.

BelleGunness

Ojej, teraz będziesz mnie już wiecznie ścigać za tamten mini prztyczek??
O ja nieszczęsnaXD
PS. Gratuluję dobrych genówXD

WhiteDemon

Nie bój się, nie gryzę.

BelleGunness

Hehe, ja myślę;)

WhiteDemon

Może czasami ugryzę... ale śladu po tym następnego ranka nie ma.

BelleGunness

Cae szczęście, bo bym, chlipała chybaXD

WhiteDemon

@WhiteDemon - to nie bzdura, uwielbiam Nine tak jak i TVD, oglądałam z nią parę filmów, i wcale nie jest dobrą aktorką, i dalej żyję w przekonaniu, że ta ocena to tylko za rolę w TVD

laurus007

Ekhem, a gdzie ja niby napisałam, że uważam Ninę za dobrą aktorkę?
Twierdzę, że jest przeciętną;)
I identycznie ja Ty wiem, że tak wysoka pozycja w rankingu jest tylko i wyłącznie za TVD, nie musisz mnie uwiadamiać, zaręczamXD

laurus007

zgadzam się osobiście uważam że jest średnio dobrą aktorką

matejko900_filmweb

Średnio dobrą powiadasz...
Jak to ma się do Twojego 1?

WhiteDemon

matejko jest niezrównoważony psychicznie, wstawia oceny pod wpływem impulsu.

platyna_2

trzeba wiedzieć co to znaczy niezrównoważony psychicznie żeby dodać taki komentarz, a ja nie dodaje oceny pod wpływem impulsu , to moje przemyślane zdanie jaką wystawiam ocenę

WhiteDemon

tak to się ma do mojego 1 że dałbym jej więcej ale nie uważam że 48 w rankingu jest zasłużone , żeby gwiazda serialu była przed Julią Roberts, Elizabeth Taylor to chyba przesada

matejko900_filmweb

Oczywiście, tu się zgadzam dokumentnie;)

matejko900_filmweb

Czyli jedynka z zazdrości, że nie dzieli Twego łoża?

BelleGunness

haha, bardzo zabawny komentarz , takich brakuje na forum , nie sądze nie jest w moim typie

LordProtektor

hm gar aktorska ...... gra w tvd całkiem dobrze wystarczy oglądnąć całe dwa sezony by się przekonać . Całkiem dobrze jej to wychodzi, zresztą wszyscy zostali odpowiednio dobrani do tego serialu

http://www.youtube.com/watch?v=CXS6xY2RJ20&feature=related

speed664

Tragedii nie ma, w sumie w TVD gra znośnie ale mimo wszystko za wysoko w rankingu

Milten68

TVD uwielbiam mimo to uważam, ze akurat ona gra najsłabiej w tym całym serialu, oglądałam ją jeszcze w serialu Degrassi i tam też się zbytnio nie popisała. Może kiedyś dostanie jakąś bardziej ambitną rolę, ale na razie moja ocena to 5/10 ; )

użytkownik usunięty
LordProtektor

Uważam że doskonale radzi sobie z rolą Catherine i Eleny... a co będzie dale to zobaczymy :-)

Elenę i Katherine gra tak samo sztucznie. Ale u Katherine (Katerine, Catherine?) ta sztuczność jest taka... pożądana. Ma być teatralna i jest.
No, przynajmniej dla mnie.

użytkownik usunięty
Evilminded

Lepsze to niż książkowa Catherine albo Elena.... obydwie są masakryczne a same ksiązki to po prostu gorsze ścierwo niż Zmierzch... jakby to pisała jakaś 13 latka... serial za to jest naprawde fajny... moim zdaniem

LordProtektor

w vampire diaries gra elene i katherine, gdyby grała tylko Elene powiedziała bym, ze jest tragiczna ale gdy gra też kathrin myśle, że jest dobra aktorką,

zozol96

Masz rację ładna jest, ale gra aktorska zbytnio jej nie wychodzi ;p

użytkownik usunięty
ati223

Nie sądzę aby była ładna. Bez całego blichtru nikt na nią by uwagi nie zwrócił. Ładna to zbyt dużo powiedziane.

Eee tam