co ona robi w pierwszej 50 skoro zagrała tylko w jakims dennych, przewidywalnym do bólu serialu?
to jest forum dla fanów filmów czy piszczących 'zmierzchowych' nastolatek?
Machnęłam ręką kiedy była na ok 150 miejscu, myślałam że to błąd, ale 41 to już przesada. Nie powiem, że jest złą aktorką, ale jest masa uzdolnionych aktorów z większym doświadczeniem, których ocena wykracza poza setkę.
Na tyle uzdolniona żeby być nad Julią Roberts albo Scarlett Johansson? W roli Eleny jest strasznie sztuczna i przewidywalna. Od razu widać kto oceniał w tym rankingu.
widze że nie ogladałes tego serialu kolego skoro porownujesz go do zmierzchu, odsyłam do oglądniecia serialu a potem wypowiadania się.
obejrzałam pierwszy odcinek i wiedziałam co powiedzą zanim otworzyli usta. jest cholernie nudny. i moze jest uzdolniona, ale jeszcze sporo pracy przed nią, abyśmy mogli nazwać ją dobrą aktorką.
to fajnie ze oceniłes serial po jednym odcinku, obejrzyj kolejne 30 to sie mile zdziwisz :) Pozdrawiam
szkoda czasu na głupie seriale, skoro ma sie sporo filmow. nie powiedziałam nic złego o tej aktorce, po prostu jest jeszcze mało doświadczona tonormalne w jej wieku, a mamy bardziej uzdolnione osoby, które można umieścić na 40-któryms miejscu.
i proszę cię bardzo - koleżanko (!)
to, że wiedziałeś co powie zanim otworzy usta dobrze o niej świadczy jako aktorce. wynika z tego, że potrafi przekazać emocje bez słów, a co do rzekomej nudy w serialu to nie zwalaj tego na aktorów tylko na reżyserów i scenarzystów.
Macie problem, ja to tam w ogólnie teraz nie znam uzdolnionych młodych aktorek ;) Angelina Jolie? Gra dobrze jedynie w zabijankach i psychicznie chorych.. ale matki która straciła dziecko zagrała fatalnie. Scarlett Johansson.. podajcie film w którym ostatnio zagrała i był dobry... tylko nie piszczie iron man błagam. No, Julia Roberts ok. Jest aktorką dobrą.. ale porównywać ją i Ninę ?! Nie ma znaczenie miejscia, jej fanki dają jej oceny bo ją lubią i lubią serial, za bardzo poważnie podchodzicie do tych miejsc i aktorów.
jasne, że poważnie! to jest strona dla melomanów filmu!!
a jeśli chodzi o Jolie nie jestem jej ogromną fanką, ale zagranie osoby psyhicznie chorej wcale nie jest takie łatwe jak ci się wydaje.
kochani.. Liv Tyler, Jodie Foster, nawet Salma Hayek są niżej od niej... nie przesadzajmy, az tak dobra to nie jest. Z drugiej strony, to nie bierzcie sobie za bardzo do głowy rankingów, zawsze są sezonowo zawyżane oceny... wejdzie inny "hicior" i następna młódka wskoczy do topa.
Dokładnie. Przeleciałam trochę listę w dół i znalazły się aktorki tj. Julia Roberts, Liv Tyler. Nawet słynna Marilyn Monroe znalazła się niżej. Rozumiem, że dostała mnóstwo głosów od głupich anstolatek, ale bez przesady. Według mnie nie ma na tyle zdolności aktorskich czy stażu ,żeby się na takiej liście znaleźć.
Hahaha, to jest nie złe... gadacie, że to bardzo zła aktorka, a nawet nie pooglądaliście tego serialu... Każdy ma swój gust, ale ona jest teraz na 32 miejscu i jest przy tym miejscu zielona strzałka w górę, czyli będzie miała coraz wyższe miejsce i nic na to nie zrobicie.... Pamiętniki w niczym nie są podobne do zmierzchu, tylko tym, że jest o wampirach. Katherine zagrała bardzo fajnie! Trzeba mieć to coś, żeby zagrać dwie bardzo różniące się od siebie postacie.
I tak nic z tym nie zrobicie, bo anty-fanów jest mniej niż "piszczących "zmierzchowych" (?) nastolatek na tym portalu!
Pozdrawiam, Oliwka! :*
eh... dziewczyno! to jest strona dla megalomanów kina, filmu i (gównianych) seriali.
oczywiście, że się tym przejmujemy!! wstyd pokazywać się z takim rankingiem w filmowym środowisku...
Masz rację.. ale właśnie te rankingi są do dupy.
np. fani głosują na serial który jest na topie..a nie patrzą obiektywnie..
Po prostu należy się tym nie przejmować, bo i tak te rankingi nic na świecie nie zmienią :)
Nie wszyscy są krytykami filmowymi.
Jeżeli ktoś uważa kogoś za dobrego aktora to oczywiście, ze da mu wysoką ocenę, a nie niską, dlatego, ze aktor jest mało znany, albo nie ma doświadczenia.
Rankingi pokazują jakie gusta mają ludzie w Polsce. Jeżeli zaczniesz zmuszać nastolatki do zmienienia oceny i one to zrobią, to rankingi będą zakłamane, bo nie będą odzwierciedlać prawdziwych opinii polaków na temat ludzi kina.
no cóż zszokowana platyneczko widocznie nina podoba się innym, jest piękna i rewelacyjnie gra w tym niby serialu dla krzykliwych nastolatek - i dlatego ma tak wysoką notę, a jej przewiduję wielką karierę
Łoś tam. Mam typ urody podobny do Niny tyle, że jestem blada jak ściana:P
Ja siem nie denerwuje z powodu tego czy jestem pasztetem czy nie. Ja siem denerwuje, ze wiara ocenia aktorke po ryju.
blade to nie znaczy brzydkie zazwyczaj są to rudowłose ogniste kobity mniam palce lizać, a jesli jesteś podobna do ninki to dobrze - KOBITO PIERŚ W GÓRĘ I ODWAGI ŚWIAT FILMU STOI PRZED TOBA OTWOREM
a kto powiedzial, ze ja jestem szarą myszką piszącą swój pamiętniczek w pluszowe pieski, chodzącą w różowych sweterkach z wyszytymi króliczkami?