Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

Osobiście jestem zachwycona jej grą aktorską. Nie widziałam co prawda nic z jej udziałem poza
pamiętnikami wampirów, więc wypowiadam się tylko na tle tego. To jak Nina potrafi zagrać nijaką
Elenę, a jednocześnie przejść z roli Eleny w bezduszną intrygantkę Katherine, to coś
niesamowitego. Oglądając ją w tych dwóch rolach, masz wrażenie, że to dwie inne osoby. A teraz,
gdy gra Elenę po wyłączeniu uczuć, tak świetnie przeszła w rolę pewnej siebie i obojętnej na
wszystko i myślącej tylko o sobie dziewczyny, z roli nijakiej, jak już wcześniej napisałam Eleny.
Robi to tak, że wiesz, że to była Elena, ale to jest jej lepsza wersja. Jestem zachwycona! dlatego
ma u mnie 10/10

milka26

ja też uważam że super gra :)

milka26

Mnie ostatnio za bardzo postać Eleny denerwuje i przez to niesłusznie sama aktorka, ale zgadzam się z Tobą :) Ja widziałam ją jeszcze w "Perks of being a wallflower" - grała tam łącznie może 5 minut, ale zupełnie poważnie mówiąc, była inna niż w TVD, także na prawdę duży szacun dla tej aktorki :)

milka26

Serio? Nie załamuj mnie.

WhiteDemon

serio

użytkownik usunięty
milka26

Hahaha to się uśmiałam :)
odsyłam Cię do jej "filmów" tam możesz dalej podziwiać jej "talent aktorski" ;)

z tego co wiem to od czasu pamiętników w niczym innym nie zgrała, więc jak się domyślam, jak talent aktorski się rozwinął ;) pozdrawiam

milka26

Doprawdy świetnie przeszła w rolę. Najpierw "grała" Elenę i Katherine, teraz gra dwie Kateriny. Co za sztuka zagrać Elenę, ta postać jest tak nieskomplikowana, że największe beztalencie by ją zagrąło. A Katherine? Tak jak każdy odegrałby rolę mdłej Eleny, tak każdy mógłby być wredną Katherine. Przydałby jej się warsztat aktorski.

jolmab

ja widziałam z nią jedynie 'Pamiętniki' i 'The Perks of being....', chociaż miała tam niewielką rolę. Ale co do 'Pamiętników', to nie przepadam za postacią niezdecydowanej, trochę skwaszonej Eleny, jednak ostatnio było trochę zmian - gdy Elena wyłączyla człowieczeństwo itd. + rola Katherine. Widziałam gorsze, o wiele bardziej drewniane aktorki, ona jest całkiem niezła.