ktoś zrobił jej prezent i powiedział wreszcie, aby przestała grać.
sto lat dla tej Pani!
to, że jest beznadziejną aktorką i mogłaby zrobić miejsce komuś kto się na tym zna
A ja się z Tobą nie zgodzę. (: Może nie jest niesamowicie utalentowana, ale nie jest beznadziejną aktorką. Ciężko jest w jednym serialu zagrać dwie postacie, które są od siebie tak skrajnie różne. A Nina to zrobiła. Co więcej - zrobiła to naprawdę nieźle. W dodatku moim zdaniem, jest naprawdę piękną dziewczyną. (:
A poza tym, wystarczy porównać jej aktorstwo na przestrzeni ostatnich kilku lat i widać jasno, że Nina bardzo się rozwinęła i gra dużo lepiej niż na samym początku. (Warto porównać np. Pamiętniki Wampirów z Uważaj na wilkołaka. :P)
jest trudno, i temu zadaniu świetnie podołał np. Edward Norton w Lęku Pierwotnym.
oczywiście, możesz się ze mną nie zgadzać, ale to co Nina pokazuje w Pamiętnikach i resztach tego komercyjnego gniotu (nie twierdzę, że wszystko co komercyjne to tandetne i badziewne), ale serial definitywnie stał się popularny i nadal pewnie jest, na fali Zmierzchu, który sprawił, że wszyscy zaczęli szaleć na punkcie wampirów. gdyby nie to, Pamiętniki pewnie w ogóle by nie powstały. Nina jest dla mnie słodką dziewczyną i kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o kwestię jej aktorstwa.
Nina jest jeszcze młoda, a jej kariera dopiero się zaczyna. Jest piękną dziewczyną, a co ważne jest naturalna przed kamerą. Myślę, że za kilka lat dojrzeje jako aktorka i będziemy mogli zobaczyć ją w dobrej roli w dobrym filmie.