Zaledwie parę filmów z czego ze trzy większego formatu i już jest rozpoznawalna na całym świecie. Zawdzięcza to pięknemu ciału chociaż talentu i ambicji jej nie brak. Dziwne bo niektórzy aktorzy na sławę pracowali przez długie lata
no prawda... ciekawe jak dalej potoczy się jej kariera. Swoją drogą te adaptacje gier w których ona gra są o niebo lepsze od tych Uwe Bolla :P
"Dziwne bo niektórzy aktorzy na sławę pracowali przez długie lata" - niektórzy mieli pewnie na tyle honoru , aby nie obslugiwac menadzerow i chuj wie jeszcze kogo dupą .
cholernie szybko, i jest to cholernie duże nieporozumienie. Naprawdę tego nie rozumiem, ktoś kto zagrał raptem w paru filmach. Niedługo zobaczymy na 1 miejscu Jessice Albe abo inną cud miód blondynę!
JAK MOŻNA DAWAĆ 10 ZA KILKA NĘDZNYCH FILMÓW I ZERO NAGRÓD!!!??? DLA MNIE NA RAZIE DWA! NIECH POPRACUJE TYLE CO PRAWDZIWI AKTORZY I ZDOBĘDZIE TYLE NAGRÓD CO ONI!
nie ma sie co spinać.. ruszcie makówą.. głosowali tylko fani.. wiec (jak zawsze) wbitka do top 10.. teraz zagłosują wszyscy więc (jak prawie zawsze) wybitka z top100 w jeszcze szybszym tempie.. pozdro.. i nie srajcie żurem.. :)
warto przeczytać coś mądrego chociaż tutaj o to ciężko
jak by się tak wszystkim przejmować to już dawno zaliczył bym zgona
Nie powiedziałbym że jest NA SZCZYCIE , raczej że stała się rozpoznawalna. Nie przesadzajmy że zagranie w trzech wysoko budżetowych filmach (w tym ani jeden nie był dobry) to już SZCZYTY
jak dla mnie jest dalej aktoreczką klasy B, tyle, że zagrała w Bondzie. Myślę, że szału w Hollywood nie zrobi, nie ten talent, a uroda to za mało.