Olga Kurylenko

7,0
16 684 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olga Kurylenko

Dziewczyna jest śliczna, nie ma co zaprzeczać. Głupoty, których się wcześniej naczytałem, jakoby była stara (?) są jedynie dziwnym wytworem wyobraźni dziwnych ludzi. Szkoda mi tylko, że gra w takich marnych filmach - Hitman, Max Payne, Bond (nie chodzi o to czy bond jest słaby czy nie, ale..."dodatek do bonda"). Chciałoby się zobaczyć taką kobietę w jakimś ambitniejszym dziele (może jakieś takie było, ale nie widziałem?), ale z drugiej strony wygląd jakoby zmusza do tego, aby na ekranie się pokazać, po prostu być, nie trzeba wcale dużo, ani tym bardziej mądrze, mówić.
Naprawdę szkoda...

Ps. Szkoda też, że na FW nie ma jednego z ładniejszych jej zdjęć (z filmu hitman).

Newage

Trudno, żeby nie była tylko "dodatkiem" skoro nawet nie jest aktorką tylko modelką. W sensie, że nie odebrała wykształcenia aktorskiego. Niemniej jednak jako "dodatek" sprawdza się bardzo dobrze :)

King_SX

Zgadzam się.To nie jest aktorka pierwszoplanowa.Mam nadzieję
przynajmniej ze nie będzie,bo nie chcę sobie psuć opinii o niej.Nie ma
jakiegoś ogromnego talentu więc uważam ze jako dziewczyna Bonda spisała
się perfekcyjnie.I wyglądała idealnie.

Serge91

póki co może będzie lepiej żeby nie grała postaci pierwszoplanowych.
Rola w QoS może okazać się trampoliną do kariery , i fajne by było gdyby to dobrze wykorzystała.
Póki co jak dla mnie ma za mało doświadczenia.
Aczkolwiek w Bondzie była bardzo OK:)

parabarbara

Ale bardziej ambitne...?
Co przez to rozumiesz...?
Ja bym wszystko oddała, żeby zagrać w jakimś filmie akcji...
Uwielbiam ten gatunek filmu...
Jak coś się dzieje, wybucha itd...
Te takie groźne miny...;D
Fajne to jest...;]

King_SX

jovovich sobie radzi olga rowniez sobie poradzi, to rakieta nie kobieta, jej nogi to... sam bog je rzezbil.