Olga Kurylenko

7,0
16 455 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olga Kurylenko

..z tą różnicą, że mimo wszystko Milla to aktorka i ma na koncie udział w kilku dobrych produkcjach (co prawda małe rólki) oraz kilka hitów.

nie wiem czy to ona sama chce być jak Milla czy też ktoś jej każe, ale efekt jest mizerny, bo heroinowy szyk dawno wyszedł z mody, a 'seksowne' pozowanie z podkrążonymi oczyma może tylko podniecić fanów anorektyczek..
nie przeczę ładna jest, ale nie ma charakteru, osobowości..

dałabym 7 gdyby to była strona o modelkach, ale to jest filmweb i ocena raczej będzie oscylować wokół 2 :)

diana6echo

Yyyyy...Tylko, że ona nawet nie jest ładna. Raczej jakoś taką dziwną twarz ma.

Warabaranara

Obydwie są fajne, ale Olga jest lepsza. Normalnie w filmach wygląda jak dobra dziw.. . Mniaaaaam!

Warabaranara

A mnie się właśnie podoba! ;)

Warabaranara

ciekawe jaką ty masz gębę

diana6echo

Super laska, do tego utalentowana aktorka. Nie porównywałbym jej osiągnięć do osiągnięć Milli, bo zaledwie w kilku filmach dopiero zagrała, ale z pewnością zrobi karierę. Ciekawie zapowiada się nowa produkcja "Kirot", gdzie po raz pierszy gra główną rolę, przygodowe widowisko "Centurion", biografia założyciela Opus Dei "There Be Dragons". Wystapić ma także w "Four Working Days" i futurystycznym "The Cross". Walczy także o rolę Scarlett w nowej wersji "Przeminęło z wiatrem". Wkrótce będzie mozna ocenić jej osiagnięcia!

szraf

A ja babki nie lubię. Jakoś mnie wkurza i kiepską aktorką jest.

szraf

jak ona dostanie rolę Scarlett to się potnę moim wydaniem dvd z tym filmem bo to będzie jakaś masakra aby taki patyczak, który z przodu i tyłu jest jak deska zagrał kobietę z krwi i kości...

diana6echo

jak ona jest według ciebie patyczak to kto jest nie patyczak i rada obejrzyj sobie niecenzurowaną wersję Hitmana to wtedy zobaczysz czy ona jest patyczakiem

tomucho77

A jakie sceny z nią były w niecenzurowanej wersji, bo nie wiem jaką oglądałam?

AliceJ

jest tam więcej rozbieranych scen z Olgą i dopiero po obejrzeniu tej wersji Hitmana można stwierdzić jak niesamowicie piekną jest kobietą

tomucho77

To pewnie oglądałam tą nieocenzurowaną wersję.

AliceJ

z tyłu na pudełku powinno być gdzieś UNRATED - czyli wesja nieocenzurowana

AliceJ

są trzy wersje na rynku:
1. najłatwiejsza do nabycia (w Supermarketach np. od 29,90 do 39,90 zł) Okładka z napisem u góry film z polskim lektorem a płyta w środku HITMAN UNRATED
2.. Okładka z małym napisem z tyłu Unrated i bez lektora, a płyta ma ten sam wygląd
3 . i wersja normalna ocenzurowana wycofana z obrotu lecz gdzie niegdzie jeszcze się trafia

tomucho77

pliss, cycki jak u 12latki a tyłek z biodrami jak u 5latka.. + twarz wyżarta herioną... ideał piękna, nie ma co

diana6echo

Gratuluję gustu masz równo nasrane we łbie zapewne Rosario Dawson ma piekniejszą twarz i większe cycki nie ma co masz gust człowieku...
Gratuluję ci tego :(
A za tą heroinę powinnaś bekać przed sądem.

tomucho77

ja nie mam pytań, że takiej "aktorce" dajesz dychę :] Meryl Streep czy Winona Ryder mogą się schować przy takim talencie i urodzie, aha :D

diana6echo

Oczywiście że masz prawo dać jej 1/10 za to że nie przypadło tobie do gustu jej aktorstwo, ale wyzywanie jej że twarz ma wyżartą heroiną ukazuje nam że jest coś z tobą nie tak. Czyżby zazdrość ? Jeszcze raz ci pogratuluje gustu i zatwardziałości w swoich chorych teoriach.
Powaidam ci dziewczyno że 95 osób na 100 stwierdzi patrząc się na jej fotki że jest piękną kobietą.

diana6echo

Olga nie jest najgorsza sama widzę pewne podobieństwa do Milli, no ale Jovovich to żadna nie przebije...^^

Olala86

Milla Jovovich. Nie wiem co ludzie w niej widzą. Nie wydaje się być błyskotliwa intelektualnie, co oczywiście nie znaczy że nie jest. Poza tym jakie to ona ma osiagniecia ? Ultraviolet i Rezydent E....I,II, i III. Fakt, kiedyś była ładna, ( Powrót na błękitną lagunę ) ale to już dawno minęło. Z filmów w których grała podobały mi się jedynie dwa, oba Luca Bassona, Joanna D Arc i Piaty element. Kurylenko natomiast to z tego co pamietam jedynie Bond i Hitman, ale faktycznie kreują ją na wojowniczkę ( Centauron ). Nie znaczy to jednak że każdą wojowniczkę trzeba utożsamiać z Jovovich. Moim zdaniem Kurylenko bliżej w Centaurionie do wyczynów Kiry w Królu Arturze. A tak swoją drogą weżmy na warsztat chociażby taką Michelle Rodrigez. To jest dopiero kobieta wojownik.

Rahabiel

Obejrzyj "Kirot" z Kurylenko