Pierwsza myśl: ej, weź... ZA CO?
Dziękuję, że mogłem się nią z Wami podzielić.
Oglądałem Turistas, ale jakoś jej nie zauważyłem, wybaczcie.
Nikt tu się nie rzuca. Przeżywajmy tę chwilę, kiedy jest w TopOne, celebrujmy ją i świętujmy. Potrwa tak krótko.
Idę się opić z tego powodu.
Ja również podzielę się swoją myślą. Moja będzie taka bardziej inglisz [Oczywiście jeżeli ktoś będzie potrafił rozszyfrować skrót].
WTF???
Dziękuję, lżej mi na sercu.
A ja weszłam, spojrzałam i pomyślałam sobie "kto to jest, do cholery". No ale rankingu filmweba nie można brać na poważnie. Chociaż czasami denerwuje mnie gdy wchodzę sobie z ciekawości, patrzę a tu jakaś nieznana gwiazdeczka na 1 ;)
wystarczy spojrzeć na liczbę głosów i filmografię. niedługo spadnie i ustąpi miejsca bardziej doświadczonym aktorkom
tez sie podziele pewna mysla: fani house'a coraz bardziej mnie wk....aja. ciekawe czy gdyby dodawane byly na tym portalu nazwiska jakichs statystow, pojedynczych, prawie niezauwazalnych ludkow, ktorzy 'grali' w filmie z 5 sekund jako tlo gdzies w oddali to tez by zarzucili ich dziesiatkami. pewnie tak. zalosne
nie dziwcie się, skoro gwiazdki Disneya wędrują tak wysoko.. to lepsza jest Ona na 1 ; d Mimo wszystko, przyznaję, że są lepsi. Jednak tak jak ktoś już napisał, nie można ufać rankingowi Filmwebu.pl