Olivia WildeI

Olivia Jane Cockburn

7,7
26 579 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Olivia Wilde
187

Pierwsza myśl: ej, weź... ZA CO?

Dziękuję, że mogłem się nią z Wami podzielić.
Oglądałem Turistas, ale jakoś jej nie zauważyłem, wybaczcie.

Bryfft

nie rzucać się pacany zaraz zejdziew doł jak zawsze

luki13

Nikt tu się nie rzuca. Przeżywajmy tę chwilę, kiedy jest w TopOne, celebrujmy ją i świętujmy. Potrwa tak krótko.
Idę się opić z tego powodu.

Bryfft

Ja również podzielę się swoją myślą. Moja będzie taka bardziej inglisz [Oczywiście jeżeli ktoś będzie potrafił rozszyfrować skrót].
WTF???
Dziękuję, lżej mi na sercu.

187

Oby jak najszybciej spadła z tego piedestału.

użytkownik usunięty
187

A ja weszłam, spojrzałam i pomyślałam sobie "kto to jest, do cholery". No ale rankingu filmweba nie można brać na poważnie. Chociaż czasami denerwuje mnie gdy wchodzę sobie z ciekawości, patrzę a tu jakaś nieznana gwiazdeczka na 1 ;)

odkąd powstał filmweb tak sie dzieje 1000 glosow jest w TOP i zawze robicie z tego afere

187

wystarczy spojrzeć na liczbę głosów i filmografię. niedługo spadnie i ustąpi miejsca bardziej doświadczonym aktorkom

187

tez sie podziele pewna mysla: fani house'a coraz bardziej mnie wk....aja. ciekawe czy gdyby dodawane byly na tym portalu nazwiska jakichs statystow, pojedynczych, prawie niezauwazalnych ludkow, ktorzy 'grali' w filmie z 5 sekund jako tlo gdzies w oddali to tez by zarzucili ich dziesiatkami. pewnie tak. zalosne

s_w

Nadal na 1? To już przestaje być śmieszne... chociaż nie mam nic do tej aktorki.

tralallalala

nie dziwcie się, skoro gwiazdki Disneya wędrują tak wysoko.. to lepsza jest Ona na 1 ; d Mimo wszystko, przyznaję, że są lepsi. Jednak tak jak ktoś już napisał, nie można ufać rankingowi Filmwebu.pl

famous_diva

Dobra to się robi już chore, niech ona wypieprza z tego top 100.