W czwartej serii House, szukając nowych współpracowników zorganizował "casting" i wszystkim aspirującym przyporządkował odpowiednie numery, stąd Thirteen :)
o to bardzo proste wyjasnienie, myslalam ze jak na House'a przystalo moglo to byc troche bardziej zagmatwane hyh ale dziwne, ze te numerek zostal tylko przy niej, i jakos nie slyszalam, zeby sie do niej tak zwracali, ale byc moze to moj blad... ;]]
hmm to jak oni na nia mowia? 'Thirteen', po enigmatycznym imieniu, czy moze: 'mloda w bialym kitlu'?? hyh bo juz oglupialam oO ;]]
Zdaje mi się, że mówią "Thirteen", zresztą nawet jeden z odcinków 5-tej serii, którego TVP2 pewnie nie puści bo jest girln-on-girl action, nazywać się będzie "Lucky Thirteen" :)
Narazie wszyscy mówią 13. W szczególności House :P
Cuddy nazywa ją 13 a Foreman zacznie w swoim czasie ;)
Słabo mi się robi jak pomyślę o 13-tce z Foremanem... O niebo lepiej byłoby ją połączyć z Cameron, hehe.
Ludzie ona nie bez powodu ma tą 13stke !!! jest bardzo młoda z wyglądu, i house nazywa ją tak też, ponieważ mysli o niej jak o nastolatce.. i ta 13stka - to okreslenie jest dwuznaczne... 13stka jako "gówniara" i 13stka jako ten numerek ;]
pzdr.
Nie mam pojęcia skąd to wziąłeś... House myśli o niej jak o nastolatce i gada o jej cyckach?:D
p.s
Wolałabym ją połączyć z Chasem:P na pewno nie z Cameron, ostatecznie z jakąś pielęgniarką:D
Here's the answer:) (Jeśli jeszcze ktoś ma wątpliwości.)
http://www.dailymotion.pl/video/x342hv_olivia-wilde-talks-house_shortfilms