Orlando Bloom

Orlando Jonathan Blanchard Bloom

8,3
67 324 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Orlando Bloom

Moim zdaniem on jest najleprzym najprzystojniejszym i..............
Brak mi słów na ale w skali od 1 do 10 ma u mnie 10

Legolas_8

u mnie w sklai od 1 do 10 mialby zero. uh. takie to pierdołowate i lalusiowate. i drewniano gra. blech.

Legolas_8

no bez przesady z tym najleprzym :/
nie jest najgorszy ale najleprzy tez nie

Legolas_8

Ja daje mu 9. Moim zdaniem musi jeszcze popracować nad swoją grą aktorską.
O ile dobrze pamiętam w jakimś wywiadzie sam stwierdził, że jeszcze wiele się musi nauczyć.
W Elizabethtown zagrał świetnie. Może jego pierwsze role były mało dojrzałe, ale wydaje mi się coraz bardziej się rozwija.
Z fanatyczną ochota będę śledziła jego karierę.

Legolas_8

Jest przystojny, cholernie przystojny, ale w skali od 1 do 10 dałabym mu 4/10.

Legolas_8

9/10 ode mnie. Orlando jest przystojny, młody i jest dobrym aktorem. Ale myślę, że do doskonałości mu troszkę brakuję. Zapewne kiedy będzie starszy ujrzymy go w wielu filmowych sukcesach i wtedy będę mu mogła dać maksymalną 10.

Legolas_8

hmmm... ciężki wybur =p 9/10 - tylko || niestety nie znam go ;*

Legolas_8

ja go nie lubie- drewno i brzydal

PS "najleprzym" pisze sie przez "sz" :P pewnie dzieciak z ciebie i ci sie taki lalus podoba...

Legolas_8

Według mnie Orlando z wyglądu ma oczywiście 10/10 :D a za gre aktorska ma niestety tylko 8/10 bo czasami gra tak trochę sztucznie ale aktorem jest dobrym troche mu brakuje do bycia bardzo dobrym aktorem ale jeszce się wyrobi w koncu jest w sumie jeszcze młody :D

melanie123

melanie123 zgadzam się z Tobą rzeczywiście jest przystojny (i to bardzo), ale gra trochę sztywno, no i nie jest zbyt dobrym aktorem. Ale nie każdy jest idealny. Wg mnie 9/10, bo może się chłopak wyrobi :D

Legolas_8

Wg mnie to on najlepszy nie jest.Najgorszy w sumie też nie.Jeszcze długa droga przed nim,może się jeszcze wiele nauczyć.Na razie wystawiłabym mu ocenę 5/10;)

Legolas_8

Uwielbiam Orlando Blooma, w skali od 1 do 10 ma 100000000000000000000

użytkownik usunięty
cochise_3

Ludzie nie ośmieszajcie się, przecież on nie umnie nawet gra, może i jest przystojny ale jako aktor to dupa, psuje tylko każdy film, daje 3/10.

Legolas_8

Jak stwierdził mój poprzednik: Ludzie nie ośmieszajcie się! Aktorów ocenia się po grze aktorskiej (no cóż, na pewno sprawdził by się w subtelnej roli kamienia na drodze:), a jak patrze na ten jego przymulony wzrok i wiecznie zdziwnioną minę to... on jest piękny?

Wampiratka

Skoro tak uważasz to pewnie nie oglądałaś wszyskich filmów z Orlando Bloomem. Świetnie sprawdza się w rolach dramatycznych np. w filmach:"Elizabethtown" i "Haven"(za te role był chwalony przez krytyków!)

cochise_3

Czy aż tak przystojny...no nie wiem.W każdym razie nie mój typ.A co do gry...to też brak mi słów,ale z tej negatywnej strony.
U mnie:1/10

cochise_3

PS: nie obchodzi mnie zdanie krytyków, tylko moje:)

Legolas_8

solidna i pewna 10. Orli jest: miodzio, sexy, utalentowany, boski.... Mogłabym tak wyliczać w nieskończoność... Pozdro dla fanek Orliego:)

Legolas_8

Ależ argumenty... Jak na razie widzę tu tylko to, że jest: miodzio, super itd. A to jeszcze nie czyni go najprzystojniejszym i najlepszym. Filmy, owszem, widziałam ich wiele z bloomem, ale jakoś mnie specjalnie nie zainetersowały. Oczywiście o gustach się nie dyskutuje, ale takie tematy ogólnie psują opinię filmwebu...:( a to smutne, bo przez coraz większą liczbę ludzi jest postrzagny jako przeciętne forum na którym mają okazję o zdanie (nie zawsze słuszne) wykłócać się hot 13.