Owen jest świetnym aktorem,ma niesamowity talent komediowy!Ja osobiście uważam,że wypada najlepiej w duecie z Benem Stillerem.I do tego przystojniak z niego ;)
tez nic do niego nie mam, wrecz przeciwnie, uwazam, ze rzeczywiscie ma talent, byl extra w starskim i hutchu. jest bratem mojego najukochanszego aktora, czyli luke'a wilsona wiec nie moge go nie lubic!ale nr 1 i tak jest luke! :)
naprawde wypadłeś dobrze w starskim hutchu jestes najlepszym aktorem na swiecie chciałbym by taki jak ty pozdrów bena czyli starskiego snoop dogga i powiec mu że fajnie się ubiera nara mój psełdonim to laska
Co tu dużo mówić - Owen wymiata i nic tego nie zmieni! Uważam, że role komediowe to jego "wizytówka" ale zawsze jest cudowny! Wielbiciele Owena łączcie się!!!
tak Owen to naprawdę świetny aktor. Pierwszy film jaki obejrzałam z jego udziałem to "Kowboje z Shanghaju" ale od tamtej pory widziałam masę filmów z jego udziałem i we wszystkich wypadł wprost rewelka.
Jest on obok Jeana Reno moim ulubionym aktorem.
Fani Owena łączmy się :0
skierka to tak samo jak ja. Film "Kowboje z Szanghaju" normalnie mnie rozbroił, a ja zmotywowałam się do nadrobienia zaległości w filmografii Owena. Zapraszam na mój blog, chętnie pogadam z fan(k)ami Owena i jego braci!!
no ja widziałam jego braci, Luka w paru filmach ale jednak Owen jest dla mnie najlepszym aktorem :) pozdrawiam wszystkich
Oglądałem z Owenem już 20 filmów. Dla mnie, to najlepszy aktor na świecie, nie do porównania z nikim.
No ja też widziałem z nim kilka filmów i jest naprawdę świetny w komediach!!! On po prostu jest stworzony aby w nich grać i ma talent do rozśmieszania widza. Świetny aktor!