Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Bardzo go lubię. Według mnie jego najlepsze role to :

Brian O'Conner w filmach "Szybcy i Wściekli" , "Za Szybcy, Za Wściekli"
oraz
Lewis w "Prześladowcy"

Zapewne są to jego najpopularniejsze filmy, ale chętnie obejżę go także w innych produkcjach.

Mike

chętnie obejżę go także w innych produkcjach.
a ja nie !!! on jako aktor juz nic nie osiagnie !!!

parker

Żebyś się nie zdziwił. Aktorzy nie są jak piłkarze - ich kariera nie kończy się w wieku ok. 40, a Paul Walker ma dopiero 33 lata i jest jeszcze młodym aktorem, więc mam nadzieję że ujrzę go jeszcze w produkcji na miarę "Szybkich i Wściekłych"/"Za Szybkich, Za Wściekłych".

Mike

Czasami wątpię w gust niektórych ludzi :/ Paul Walker to świetny aktor, ale, wybaczcie, w "Szybkich i wściekłych" i "Za szybkich za wściekłych" zagrał niezwykle słabo... Filmy też nie grzeszą dobrą jakością. Trzeba go chwalić za "Running Scared" i "Eight Below" (ang. tytuły z premedytacją - polskie są beznadziejnie przetłumaczone)

Peterek_dg

ja nie wieże w jego możliwości aktorskie dla mnie on gra naprawdę słabo, do tego jego gra mnie denerwuje, widziałem go w kilku filmach i w żadnym nie pokazał się z dobrej strony a z tego co widzę to na 2007 rok nie ma żadnych propozycji...

Mike

Ja normlanie go kocham jako aktora i włąsnie w szybkich i wsciekłych i za szybcy za wściekli grał najlepiej...z reszta we wszystkich dobrze gra :) a jego piękny uśmiech jest powalający:D i wcale nie jest jakimś słabym aktorem :P bujajta się ;]

Mike

mi sie on też bardzo podobał w "Into the blue" :D