Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Ja wiem, że facet wziął był i umarł. Ja wiem, że to głosy użytkowników decydują o pozycjach w rankingu, a sam ranking nie jest czymś niesłychanie ważnym i wymiernym ale BŁAGAM! Facet jest na 39-tym miejscu w topie aktorów! Pozwolę sobie wymienić tylko niektóre nazwiska znajdujące się na niższych pozycjach: Charles Dance, Morgan Freeman, Paul Newman, Jeremy Irons, Harvey Keitel, Marek Kondrat, Bill Nighy, Jean Reno, Sean Connery, Dustin Hoffman (sic!), Adrien Brody, Hugh Jackman, Michael Fassbender, Colin Firth, Gary Oldman etc. Toć to woła o pomstę do nieba podobnie jak w przypadku innych aktorów takich jak Vin Diesel czy Tyrese Gibson (kto?). Należałoby naprawdę wprowadzić jakieś kryteria aby tylko określone grono aktorów mogło być kwalifikowane do ścisłego topu. To kłuje w oczy, jest krzywdzące i wprowadza w błąd co do oczekiwań wobec określonych osób. Dziękuje :)

liptonja

Na twej liście jest kilku bardziej znanych aktorów jak Morgan Freeman, Sean Conner, Hugh Jackman, Gary Oldman, lecz są i tacy o których wcześniej nie słyszałem. Widocznie ludzie kierują się także sympatią i stąd takie wysokie miejsce. Jak dla mnie jest to miejsce zasłużone bo lubię z nim filmy, jednak pozostali mogą mieć inne zdanie. Nie przykładam zbyt wielkiej wagi do tego co myślą inni. Mnie interesuje tylko moje zdanie i tylko to dla mnie się liczy.