Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

natkelam sie na strone zze zdjeciami paula i szczegolnie jedno zdjecie przyykulo moja uwage co o nim myslicie?
http://img89.imageshack.us/img89/7553/0320y.jpg

marta_kazik

Na tej fotce mega sexownie wygląda. Chętnie bym go przeleciała. Pomarzyć można, co nie dziewczyny? dobra ustawcie się w kolejce. Która następna? nie jestem samolubna podziele się z wami.

Yadira

Ja!ja! hehe! sex z Paulem już to sobie wyobrażam coś niesamowitego. Żeby tylko tego nie przeczytał bo jeszcze sobie pomyśli, że go chce zgwałcić albo coś he he he! Co do zdjęcia jak zwykle boski!

Rosaura

Nie dość, że boski i utalentowany to jeszcze ma piękne imię. Paul jest śliczny jak jego imię mieniące się tysiącem kolorów. Gdyby mnie spotkał napewno by sie nie rozczarował, co do tego nie mam wątpliwości.

marta_kazik

Jak dla mnie wygląda on tam jak... tarzan xd

nova

Kocham jego uśmiech totalnie wariuję jak sie uśmiecha!

Rosaura

A dla mnie i Rosaury Paul na tym zdjęciu wygląda jak zawsze Boskoo!!

marta_kazik

Paul jest tak cudowny i wspaniały, że nie da sie nim nie zachwycać! Całkowicie mi zawrócił w głowie.

Rosaura

Marta zapodaj link do jakiegoś zdjęcia Paul'a, Ty tam wiesz jakie mnie jego zdjęcia najbardziej kręcą. Tylko żeby nas z forum nie wywalili jak zaczniemy się nim podniecać. He he!!

Rosaura

chcesz to ci wysle pare fotek na poczte:) albo jak bede miala czas to na swojego bloga na filmwebie wstawie jak oczywiscie go zobie:P bo mam jego ponad 200 albo i wieceej

marta_kazik

to tez mi sie podoba a ty co o tym sadzisz?
http://img53.imageshack.us/img53/8991/pwalkerorgmq303.jpg

marta_kazik

Ja też na kompie mam mnóstwo fotek Paul'a a także na komórce, pewnie mamy te same. To poczekam aż je wstawisz na swojego bloga.

Rosaura

Też je mam, bardzo mi się podoba. Na tym zdjęciu to dopiero sexownie wygląda to jego niezwykłe a zarazem intrygujące spojrzenie, fascynujące usta, podniecająca klata, nic tylko go schrupać w całości:) na samą myśl aż mi się gorąco zrobiło muszę iść się przewietrzyć.

Rosaura

no jeszcze jedno mam tez takie ładniutkie:P
http://img35.imageshack.us/img35/5751/scan1m.jpg

marta_kazik

Jak zobaczyłam to zdjęcie tak zaczełam piszczeć, że chyba wszystkich sąsiadów wystraszyłam. Pewnie sobie pomyśleli taka stara a jaka głupia, jakoś zbytnio się tym nie przejmuję nawet dobrze by było jakbym ich na amen wystraszyła.hehe. Potem westchnełam z wrażenia, padłam, wstałam, ośliniłam się i znów padłam.

Rosaura

Rosaura a co myślisz o tym zdjęciu?
http://img257.imageshack.us/img257/9413/mh1005walker035b1899dc6.jpg

marta_kazik

Zaraz zemdleję z podniecenia! ta jego postawa przy tej bryce powalająca dosłownie a uśmiech, zmysłowe usta, sexy klata i tyłeczek cudo Paul jest najcudowniejszym i najsłodszym słodziakiem!!!

Rosaura

a dlaczego uwazasz sie za strą?jak moge spytać...ile masz lat?

marta_kazik

Aż 24 mam. Stara pisząc miałam namyśli, że jestem stara na głupote. Za bardzo nie pasuje żeby w tym wieku świrować na punkcie jakiejś gwiazdy, nastolatce to ujdzie w tłumie ale mi niezbyt. Niektórzy w tym wieku mają już męża i dzieci a nie zachwycają się gwiazdami. Ja nawet z facetem nie spałam, nie żeby mną się nie interesowali na to akurat nie narzekam po prostu nie spieszy mi się do sexu, już wole o nim gadać. Dobra tyle wystarczy bo jeszcze ktoś wyskoczy, że to forum nie jest miejscem na zwierzanie. A ty ile masz lat? pytam z ciekawości.

Rosaura

ja mmm...żeby cie nie zdziwić 17:P
za krótki <br/>

marta_kazik

Nie zdziwiłam się, bo domyśliłam się że jesteś ode mnie młodsza. Co do mojego ostatniego komentarza to nie jest inteligętny, trochę zle go napisałam, ale to zrozumiałe gdy na lekcji języka polskiego nauczycielka wpajała nam wiedze ja myślałam o Paul'u kiedy pogapie się na jego zdjęcia i kiedy obejrzę z nim kolejny film. Wiem jestem kopnięta.

Rosaura

Jeszcze jedno. Całe szczęście, iż moi znajomi z reala nie wiedzą że tu pisze bo umarliby ze śmiechu że tak się ośmieszam

Rosaura

Wiesz co? tak cię czytam i muszę przyznać, że jesteś słodka i zabawna:) Uważam iż przesadzasz z tym że się ośmieszasz

Rosaura

Dla mnie nie jestes kopnieta tylko bradzo fajna kobietka:)

marta_kazik

Słodka- tego nie wiem ty tym bardziej bo skąd przecież mnie nie próbowałeś (oczywiste, że sex mam na myśli) he he he!!! zabawna- tak i to jak! he he, fajna- tak jak się nie ośmieszam, kopnięta- niech będzie że nie.

Rosaura

Paul Walker na wszystkich zdjeciach wyglada przecudnie:) wiecej nic nie dodam bo Rosaura dosc jasno wyrazila sie na jego temat. Nie przejmuj sie co ludzie pomysla o tobie jeszcze sie nie urodzila taka osoba ktora by wszystkim dogodzila

Yadira

No fajne ma cycki.

Letham

Tylko cycki? nic poza tym? niemozliwe he he! wiem ze nie na temat ale napisze Moja sasiadka ma 22 lata i dwoje dzieci, pierwsze miala w 16 no i mojemu kumplowi sie podoba mowil zeby ja puknal a ja do niego ze ona ma pomarszczony brzuch gorzej niz babka stuletnia bo pwenie sie sciskala jak byla w ciazy a on na to worek na glowe i za ojczyzne. Koles jest zajebisty tak mnie rozsmieszyl ze juz od poludnia sie smieje. Mam nadzieje ze ona tego nie przeczyta bo mnie ukatrupi, zreszta wszystko mi jedno jak cos to sie wypre ze to nie ja pisalam tylko swiety mikolaj he he he he!!!!!!!

Rosaura

Dobry tekst, chyba go sobie zapożyczę. Pozdro dla kumpla

Letham

Zapożyczaj jak chcesz, on nie ma nic przeciwko. Ja już ten tekst rozpowiedziałam gdzie się dało.
Niezła ze mnie plotkara, w całej wsi nie ma lepszej he he!