Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 810 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

nie ma piękniejszego mężczyzny niż on...we wspólczesnym pokoleniu amerykańskich aktorów!!! daje maxxxx...oj Paul...mniammm...a te oczy niezglebione piękno!:*

w nas takich facetów trzeba z gromnicą szukać, ale i tak nie znajdziemy;( Paul jest cudowny,ideał faceta! On jest po prostu BOSKI:*:*

aga_19931

z gromnicą mówicie? to tak samo jak z szukaniem fajnych kobiet w Polsce... prędzej znajdziemy ropę naftową.

Kamecha

widocznie się dobrze nie rozejrzałeś;p

nala34

rozglądam się już 23 lata... i nic
dlatego wyjechałem z kraju :P

Kamecha

a mówią że Polki najładniejsze...

nala34

mówią to same Polki i Ci, którzy nie wyściubili nosa poza granice...
wystarczy wyjechać za wschodnią granicę, żeby się przekonać, że Polki są delikatnie mówiąc... średnie...

Kamecha

taak?? to jakie kobiety sa według Ciebie najładniejsze??

nala34

ładne....

widze kolejna Fanka naszego przystojniaka ale on juz jest podzielony :):):)

użytkownik usunięty

podzielony? tzn.? jak dla mnie jest bardzo przystojny,ale nie bede sie klocic,ze jest tylko moj,bo to głupie... to cel nieosiagalny... ale popatrzec na niego zawsze mozna...:)

Dla mnie również :D Oddalbym wiele aby miec takiego u swojego boku ihihih
Buzka:*

użytkownik usunięty
beatka_13

Zgadzam się z wami w 1000% :) Pozdrawiam :)

Pozdrowienia od wychowawcy z waszego domu dziecka...

Ehh...wy głupiutkie babeczki. Pamiętajcie, że ładna miska jeść nie daje!!!

Drążcie, drążcie.....szukajcie.....szukajcie, a znajdziecie!!!

Żegnam...

użytkownik usunięty
nie_ma_mnie_2

nie znam tego aktora,ale pod względem aparycji jest dla mnie idealny... być może jest rozpieszczonym dzieckiem hoolywood ale ja tylko moge ocenic jego urode i gre aktorska. tak jak wy mężczyźni zachwycacie sie pieknymi akttorkami pokroju angeliny jolie tak my kobiety mamy prawo zachwycać sie przystojnymi aktorami. to taka mala i krótka ucieczka od rzeczywistości.

Cześć...

No, Ok-ey!!! Ja tego nie neguję, ani nie pochwalam. Troszkę zaprzeczasz sama temu, co piszesz, ale to nic. Wybaczam Ci, boś Ty sympatyczna babka;-))) I nie ma tu ni grama "Cukru";-))) Stwierdzam Fakt!!! Ot, tak po prostu!!!

Pozdro...

Ty głupia kobieto!Ty głupia kobieto!Ty głupia kobieto!Ty głupia kobieto!

mzagro

O rany!!! Ale jej dodaliłeś! Nie ma co!

Wiesz co?

Sam jesteś intelidentny jak moje kapcie, więc po co się odzywasz?

P.S Sorki, ze tak naskakuję, ale poziom twojej wypowiedzi świadczy o tobie, więc pomyśl, zanim cos napiszesz... ;/

Pozdro

a dla mnie to najbrzydszy facet na świecie błe ochyda !

MjBks

Polki są bardzo ładne. Może i jedne z najładniejszytch. Mają tylko jedną wadę, w wielu przypadkach są puste :/

krzychu1908

Co racja, to racja. Pozdro dla ładnych i nie pustych :)

Dareckii

sorry on jest nawet w kit Gerard Butler jest sexy a Vin Diesel to bóstwo