Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
35 014 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Do teraz jestem w szoku! Smutne ze z KUMPLEM pojechali na impreze charytatywna aby
wspomagac finansowo ofiary kataklizmu na filipinach a juz nigdy nie wrocili do domu ;-( ...
Niektorzy tego nie wiedza ale to nie WALKER prowadzil te PORSCHE ale jego kumpel i to on
doprowadzil do tego tragicznego wypadku w ktorym zginal i kierowca jak i pasazer-WALKER.
POMYSLCIE SOBIE JAK CIERPI OD WCZORAJ I ZONA WALKERA JAK I 15 LETNIA CORKA.
POJECHALI WSPOMAGAC OFIARY KATAKLIZMU A TERAZ ONI SA OFIARAMI I W PIACHU ;-(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
SRAKIN

A niby skad to wiadomo? Moze to plotki... Ale to juz nieistotne. Kolejna bezsensowna smierc

SRAKIN

Niesmaczny żart, mogłeś go sobie darować....

punisher822_filmweb

Ciekawe jak by to wszystko wyglądało gdyby po drodze zabili kogoś prócz samych siebie. "Kolejni pseudo kierowcy milionerzy", "za dużo kasy mieli". Chcieli wrażeń i mieli, przepłacili to życiem. Śmierć nie omija sławnych.

bartik101

Zrozum ze oni jechali zrobic dobry uczynek i wspierali OFIARY KATAKLIZMU NA FILIPINACH. Nie jechali tam sie nachlac i na panienki ale zrobic cos dobrego. Z tego co mowia o wraku pojazdu zabila ich brawura i ogromna predkosc. Raczej HITMANA juz Walker nie zagra

punisher822_filmweb

A ja nie mowie że był złym człowiekiem. Po prostu czasami tak jest ryzykujesz i niestety się nie udaje. Nawet jeśli to nie on prowadził, na pewno nie miał nic przeciwko takiej a nie innej jeździe.

punisher822_filmweb

Mógłby wspierać nawet tysiące ludzi, ale gdyby zabił na drodze twoją żonę, córkę, matkę, czy też byś patrzył na niego łaskawym wzrokiem?
Poza tym dobroczynność jest reklamą, dlatego właśnie aktorzy jeżdżą na takie akcje, żeby się zareklamować.

baraqs

ale nie zabil nikogo i po co tu gdybac.Rownie dobrze mogli jechac i byc swiatkami wypadku i wyciagnac kogos z plomieni.I co ? wtedy to by sie dopiero pisalo

baraqs

ALE CHLOPIE PO BANDZIE POLECIALES ;-) ... Jakie zabicie kogos na drodze??? Nikogo nie zabito a najwiecej pretensji to mozesz miec do kumpla WALKERA bo to on sprawil ze obaj zgineli na miejscu. A jak juz wspominasz ze kogos brawurowa jazda mogli zabic to te slowa kieruj do sp.kolegi WALKERA. TO ON JECHAL JAK SZALENIEC I PRZEZ NIEGO 15 LETNIA CORKA WALKERA NIE MA JUZ OJCA...

punisher822_filmweb

Dokładnie. Podobno jego kumpel, który prowadził był byłym kierowcą rajdowym, skoro tak to dlaczego stracił panowanie na wozem? Albo po prostu przesiadł się z jakiegoś zwykłego auta do sportowego, którego nie ogarniał i tyle. Dobija mnie fakt że jak zawsze Ci imbecyle (bo inaczej nie mogę ich nazwać) umieszczają ciągle te swoje znicze wszędzie gdzie się da. Nie oglądałem jego filmów poza serią Szybkich i Wściekłych, ale według mnie był świetnym aktorem i potrafił się wczuć w rolę. Szkoda chłopa.

W00zi3

Roger Rodas był kierowcą wyścigowym o ile dobrze pamiętam.
To felerne Porsche Carrera GT należało do ich własnego warsztatu Always Evolving, którego obaj byli współwłaścicielami.
Na zdjęciu Porsche przed wypadkiem, na tablicy rejestracyjnej jest napisane, że auto pochodzi z AE w Kalifornii.
Od początku dziwna jest dla mnie sytuacja, w której dwóch doświadczonych kierowców i miłośników motoryzacji rozbija się o drzewo z powodu zbyt nadmiernej prędkości. Moim zdaniem coś zawiodło w aucie. Ten samochód to bestia...

Martitta_4

Też mnie to nurtuje, z jednej strony nawet najlepszym może zdarzyć się wypadek, przez lekką nieuwagę, lub po prostu zwyczajnego pecha, nie zapanował nad samochodem, ale z drugiej strony przeczuwałam też, że z autem może po czasie coś wyjść..

punisher822_filmweb

http://cmsszablony.pl/auto-w-ktorym-zginal-walker-bylo-niesprawne-vt54171.htm#28 0932

Auto, w którym zginął Walker, było niesprawne?
Jak donosi portal tmz.com, jedną z przyczyn wypadku mógł być wyciek płynu z układu wspomagania kierownicy:

Egzotyczne sportowe auto, w którym zginął Paul Walker, w chwili wypadku mogło być niesprawne mechanicznie – bardzo możliwy jest wyciek płynu z układu wspomagania kierownicy – informuje osoba związana z salonem, w którym auto było przechowywane i serwisowane.

Według innej hipotezy zawinić mógł tutaj również układ hamulcowy, ponieważ na miejscu zdarzenia nie widać śladów hamowania.

Istnieje również teoria, która w wiarygodny sposób potwierdza wyciek płynów eksploatacyjnych:

Pożar szybko się rozprzestrzenił w przedniej części samochodu. Według naszych źródeł, płomieni raczej należałoby się spodziewać w tylnej części, gdzie znajdował się silnik... Tymczasem ogień z przodu wzmacnia teorię o wycieku jakiegoś płynu –rozważa portal tmz.com

sewerynsenior

Też to czytałam i taka teoria wydaje się być bliższa prawdzie...

sewerynsenior

To już są media i ich sposoby zwrócenia na siebie uwagi. Co robisz gdy tracisz kontrolę nad samochodem? - próbujesz ją odzyskać, a nie hamujesz.
Wyciek płynu ? Jakaś osoba z salonu tak uważa ? - To nie dopuściłaby do użytku tego samochodu.
"Tymczasem ogień z przodu wzmacnia teorię o wycieku jakiegoś płynu" Jak uderzasz w latarnie i kilka drzew po drodze to nie dziw się że coś będzie ci wyciekać z samochodu.

punisher822_filmweb

nie wierzę nadal:(

Kinomaniaczka_tvd

Ja też :( Płakałem jakby mi zmarła bardzo bliska osoba :( Aktorzy są dla nas tak jak bliskie osoby; utożsamiamy się z ich postaciami w filmach i serialach, utożsamiamy się z ich filmami, przeżywamy to samo co oni w filmach, a na koniec ich śmierć ;(

trancefan1986

święte słowa,czuję się jakbym stracila brata conajmniej :(

punisher822_filmweb

Niesamowite...