Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Ostatnio ogladałam filmiki na Youtube... Doznałam szoku! Widzialam filmik dodany w styczniu tego roku np pt ,,Paul Walker Hits the Beach in Hawaii,, Jest na nim z nowa dziewczyna!!! Dla fanek Paula to cios tak jak dla mnie :( Szkoda

joza83

Hehe, wybacz ale śmieszy mie twoja wypowiedź.... Cios??? Tez jestem jego fanką, bardzo go lubie ,a le nie przesadzasz? A gdyby nie miał dziewczyny to co? To była byś szczęśliwa, nie rozumiem tego, ty nie jesteś jgo fanką tylko masz jakąś "obsesje" czy coś... Przesadzasz.... i to starsznie wybacz, ale jesli jesteś jego fanka to raczej się powinnaś cieszyć ,ze sobie kogo.ś znalazł... Albo napisz list do tejk dziewczyny ,zeby go zostawiła czy coś .. heheh ^^ Pozdrawiam :P

joza83

Okresle to tak ze nie jestem az taka jego fanka... tylko dla innych fanek byla ta informacja i nie przecze ze tez mi sie podoba bo tak jest ale juz skonczylam z tym zachwycaniem sie aktorami az tak bardzo. Mam juz swoje lata... A ten komentarz taki zeby wzbudzic wieksze zainteresowanie he

użytkownik usunięty
joza83

Dla mnie ciekawsze jest to ze ta dziewczyna ma 19 lat :D I to jest jak dla mnie dobra wiadomośc, bo tzn., ze lubi młodsze :P mam szanse <lol>:P
Pzdr ;)

Szkoda, że lubi młodsze. Ja niestety u niego nie mam szans, jestem za stara (24 lata). Mówi się trudno.hehe!

joza83

ooooo ;D nice ;D też mam 19 lat ;D xD szkoda tylko, że chyba nigdy nawet nie uda mi się go na żywo zobaczyć, a co dopiero... ;p no, ale cóż ;D marzenia nie bolą nie? :D