Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

z dużą prędkością widać to z kamery przemysłowej na dachu budynku

Camilla3

ok tylko znajdę ten filmik na yu

Camilla3

http://www.youtube.com/watch?v=VfRyr0sN3oE na tym filmiku tez widać przypatrz się 10-11 s

janosik_filmaniak

A to nie ptak czasem?

Camilla3

Wygląta to jak jakiś pocisk

NIko12131

10sek

NIko12131

Żaden pocisk, widać, że ptak przeleciał przez ten fragment nieba, który widać i poleciał dalej.

Camilla3

Prawdy i tak się nie dowiemy

NIko12131

Pewnie nie.

Camilla3

Link mi sie nie chce wkleić ale wpiszcie to na YT Paul Walker: Killed By Drone Strike? 2013 HD
Tutaj dokladnie widac , ze cos przelatuje i moim zdaniem nie jest to ptak

Shadow_3_2

Na tym filmiku już bardziej, tylko pytanie ile znowu przeróbki w tym wszystkim. Już nie wiem w co mam wierzyć.

Camilla3

Jest wogóle jakaś szansa , że Walker żyje ? Bo tyle ludzi mowi , ze zyje

Shadow_3_2

No co Ty... Wiem, że wszyscy byśmy tego chcieli,ale jeśli by żył to gdzie by się ukrywał i po co? On nie był takim zakłamanym facetem, który by aż tak poleciał w kulki.

Camilla3

ogólnie poszukajcie sobie filmików z własnie z tej kamery z tego budynku dlatego tak długo odpisuje bo szukam jakiegoś filmu w lepszej jakości na pewno to nie jest ptak ani kawałek od samochodu http://www.youtube.com/watch?v=VfRyr0sN3oE

Camilla3

Czy to ptak? Czy to samolot?
NIE! TO SUPERMAN!

Rzeczywiście ktoś by chciał przeprowadzić zamach na przeciętnym aktorze grającym w słabych filmach dla gimnazjalistów. Ludzie co z waszymi mózgami, może pomyślicie trochę zanim zaczniecie snuć kolejne idiotyczne teorie spiskowe tak jak Edzia Górniak, której coś chyba się stało w główkę.

Kiken_

Co się do mnie rzucasz, chyba ptak, to nie teoria spiskowa, a ja wyraźnie powiedziałam, że nie widzę tam żadnego pocisku, tylko zwykłego ptaka!

Camilla3

To do tych wyżej, kliknąłem "odpowiedz" nie tam gdzie trzeba, przepraszam :)

Kiken_

Proszę :)

Camilla3

http://www.youtube.com/watch?v=VfRyr0sN3oE na tym filmiku dość dobrze widać 8-9s sama oceń

janosik_filmaniak

No i nie widzę nic innego niż widziałam, dla mnie zwykły ptak, on leciał i poleciał za kadr, więc...

Camilla3

pewnie tak

janosik_filmaniak

Zresztą, zauważ, że samochód uderza, zaczyna się wydobywać dym, a to dopiero przelatuje.

Camilla3

samolot bez załogowy najpierw odpala pocisk z jakiejś odległości pózniej przelatuje nad celem,ja nie mówię że to jakiś samolot bez załogowy bo pewności nie mam ale na ptaka to mi nie wygląda

Camilla3

to był zwykły wypadek a my się doszukujemy jakiegoś zamachu

Camilla3

być może kierownica się zablokowała przy dużej prędkości i nic już nie mogli zrobić samochód zarzuciło i uderzył w drzewo a my dopatrujemy się jakiegoś samolotu bez załogowego

janosik_filmaniak

Wystarczyło, że stracił panowanie nad autem, nie wiemy co oni tam wyprawiali, a przy takiej sile uderzenia, stracili przytomność, więc już nawet nie mieli się jak ratować niestety...

Camilla3

przecież nie tak dawno w wakacje chyba był ten pokaz w Poznaniu co gość stracił panowanie nad samochodem i uderzył w grupę ludzi.w sumię też na prostej drodze stracił panowanie

Kinomaniaczka_tvd

pewnie tak,jak czytam swoje wcześniejsze co nie które komentarze to sam się sobie dziwie,po prostu jechali za szybko być może kierownica się zablokowała stracili panowanie i uderzyli w drzewo,wypadek jakich wiele ,szkoda tylko że tak w w skutkach tak tragiczny

janosik_filmaniak

dokladnie....

Kinomaniaczka_tvd

Wiadomo już kiedy pogrzeb,przeglądam Wp .Oneta nic nie piszą

janosik_filmaniak

nie wiem,polacy go już pożegnali...ja bd do końca życia......

Kinomaniaczka_tvd

pewnie darzyłaś go wielką sympatią,naprawdę dziwnie będzie oglądać się Szybkich i wściekłych wiedzą że już go z nami nie ma

janosik_filmaniak

Nie wiedzą kiedy pogrzeb. To był wypadek więc pogrzeb nie będzie organizowany aż nie zostaną przeprowadzone wszystkie badania. To potrwa z tydzień. A druga sprawa to jakoś muszą to logistycznie ogarnąć, na pewno wielu fanów będzie chciało pożegnać Paula Walkera.

alien_2

racja

janosik_filmaniak

Aaa mi sie wydaje ze to jakis owad, blisko kamery przelecial i dosc szybko i w dodatku czarny... ptaki tak szybko nie fruwaja :p

KAMA353

zapewne tak,to żaden spisek,wypadek jakich wiele