z dużą prędkością widać to z kamery przemysłowej na dachu budynku
Link mi sie nie chce wkleić ale wpiszcie to na YT Paul Walker: Killed By Drone Strike? 2013 HD
Tutaj dokladnie widac , ze cos przelatuje i moim zdaniem nie jest to ptak
Na tym filmiku już bardziej, tylko pytanie ile znowu przeróbki w tym wszystkim. Już nie wiem w co mam wierzyć.
No co Ty... Wiem, że wszyscy byśmy tego chcieli,ale jeśli by żył to gdzie by się ukrywał i po co? On nie był takim zakłamanym facetem, który by aż tak poleciał w kulki.
ogólnie poszukajcie sobie filmików z własnie z tej kamery z tego budynku dlatego tak długo odpisuje bo szukam jakiegoś filmu w lepszej jakości na pewno to nie jest ptak ani kawałek od samochodu http://www.youtube.com/watch?v=VfRyr0sN3oE
Czy to ptak? Czy to samolot?
NIE! TO SUPERMAN!
Rzeczywiście ktoś by chciał przeprowadzić zamach na przeciętnym aktorze grającym w słabych filmach dla gimnazjalistów. Ludzie co z waszymi mózgami, może pomyślicie trochę zanim zaczniecie snuć kolejne idiotyczne teorie spiskowe tak jak Edzia Górniak, której coś chyba się stało w główkę.
Co się do mnie rzucasz, chyba ptak, to nie teoria spiskowa, a ja wyraźnie powiedziałam, że nie widzę tam żadnego pocisku, tylko zwykłego ptaka!
No i nie widzę nic innego niż widziałam, dla mnie zwykły ptak, on leciał i poleciał za kadr, więc...
samolot bez załogowy najpierw odpala pocisk z jakiejś odległości pózniej przelatuje nad celem,ja nie mówię że to jakiś samolot bez załogowy bo pewności nie mam ale na ptaka to mi nie wygląda
być może kierownica się zablokowała przy dużej prędkości i nic już nie mogli zrobić samochód zarzuciło i uderzył w drzewo a my dopatrujemy się jakiegoś samolotu bez załogowego
Wystarczyło, że stracił panowanie nad autem, nie wiemy co oni tam wyprawiali, a przy takiej sile uderzenia, stracili przytomność, więc już nawet nie mieli się jak ratować niestety...
przecież nie tak dawno w wakacje chyba był ten pokaz w Poznaniu co gość stracił panowanie nad samochodem i uderzył w grupę ludzi.w sumię też na prostej drodze stracił panowanie
pewnie tak,jak czytam swoje wcześniejsze co nie które komentarze to sam się sobie dziwie,po prostu jechali za szybko być może kierownica się zablokowała stracili panowanie i uderzyli w drzewo,wypadek jakich wiele ,szkoda tylko że tak w w skutkach tak tragiczny
pewnie darzyłaś go wielką sympatią,naprawdę dziwnie będzie oglądać się Szybkich i wściekłych wiedzą że już go z nami nie ma
Nie wiedzą kiedy pogrzeb. To był wypadek więc pogrzeb nie będzie organizowany aż nie zostaną przeprowadzone wszystkie badania. To potrwa z tydzień. A druga sprawa to jakoś muszą to logistycznie ogarnąć, na pewno wielu fanów będzie chciało pożegnać Paula Walkera.
Aaa mi sie wydaje ze to jakis owad, blisko kamery przelecial i dosc szybko i w dodatku czarny... ptaki tak szybko nie fruwaja :p