Uwielbiam tego aktora i mam pytanie, czy mógłby mi ktoś podać link do profilu Paula na myspace? bardzo proszę, bo sama przeszukałam 50 stron które wyszukało i nie znalazłam.
Mam jeszcze jedną prośbę,znacie jakieś strony na których można obejrzeć filmy z nim online (np. Obserwator)bo bardzo mi zależy na obejrzeniu tych filmow a nigdzie nie mogę znaleźć ;(
Poszukałabym jego profilu ale mam za gówniany net, więc nic z tego prędzej szlag by mnie trafił zanim bym go znalazła to samo dotyczy stron z filmami, te akurat nie są mi potrzebne bo mam jego prawie wszystkie filmy orginalne. Mam pytanie Paul grał w Obserwatorze? oglądałam ten film i jakoś go tam nie dojrzałam. Jeśli grałby to w takim razie kupiłabym sobie olbrzymią lupe i jeszcze raz obejrzałabym ten film he he he he he he!!!!!!!!!!!!!
ajć przepraszam, pomyliło mi się, chodziło mi o film Prześladowca!!! W internecie jest druga część ale pierwszej (tej z Paulem) nigdzie nie mogę znależć
Nic nie szkodzi. Dawniej myślałam że tylko ja jedna na świecie się myle cieszę się że nie jestem sama he he he!!! A tak swoją szosą pierwsza część Prześladowcy jest zarąbista najlepsze jest jak Paul prezetuje seksowny tyłeczek:)
no to teraz już wogóle zachęciłaś mnie do obejrzenia tego filmu, widziałam drugą część, podobała mi się no ale muszę obejrzeć tą z Paulem! :D
tego filmu niema chyba do obejrzenia w necie bo szukałam dosłownie wszędzie jest tylko 2 część prześladowcy;/ ale ja się ciesze bo mam ten film na DVD;)( a teraz oczywiście użeram się z klawiatura ekranowa;/)