Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Co tu gadać jest piękny,ma talent,tyle fanek i co tu jeszcze chcieć?
Jego piękne lazurowe oczy,jego klata w Błękitnej Głębi.Oglądałam dużo filmów z nim m.innymi-Potęga Strachu-Błękitna Głębia-Sekta-Cała ona-Szybcy i wściekli-Za szybcy za wściekli-itd.Jestem jego wielką fanką.Pozdrawiam jego fanki:)Ma wielki talent do aktorstwa.Z takim uśmiechem daleko zajdzie:)

joza83

mi tez sie podoba, niezly towar z niego :) A klate ma faktycznie nie z tej ziemi ;)

joza83

swój komentarz zmieszcze w jednym słowie (w sumie to w dwóch..) Kocham Go!!!!!!, pozdrowionka i zapraszam do siebie xDxDxD :*

joza83

Ja też go kocham!!!.Ma piękną klate:)Pozdeawiam wszystkie jego fanki.Mam nadzieje że bedzie nas coraz więcej!!!

joza83

nie da sie go opisac slowami..;) ciaaacho;PP

użytkownik usunięty
Loolly

Dokładnie BOSKIE CIASTECZKO!!! Normalnie ma "siłę Boskości" ;) Żałuję Tylko tego, że nie za bardzo jest znany w Polsce :( a mógłby być... Plakaty w gazetach itp.. No ale może kiedyś tak będzie..:)
Pozdrawiam Fanki :)

joza83

nom masz racje. To po prostu ideał faceta. Ogladam z nim wszystkie filmy jakie lecą w TV;)Jestem jego BIG fanką. KOCHAM GO!!!!!! pozdro dla fanów Paula!!!

użytkownik usunięty
aga_19931

W TV to troche mało leci, dlatego ja mam chyba z 7 na DVD :) Pzdr

joza83

zgadzam się ze wszystkimi opiniami. paul jest cudowny, śliczny uśmiech, piękne ciało- z roku na rok coraz przystojniejszy. mam nadzieje że zobaczymy go jeszcze w niejednym filmie

joza83

Zgadzam sie z wami, on jest cudowny...mmmm...aż sie zamyśliłam :D eh co tu gadać i tak sie tego nie opissze słowami :D

joza83

Ehhh.. masz racje to chłopak marzeń Jest piękny nie da sie tego opisać słowami...

joza83

chciała bym aby Paul był sławny w polsce i w gazetach były jego plakaty, ale mozliwe ze to sie stanie jesli nakreca film Za szybcy za wsciekli 4 podobno ten film jest popularny. Dużo osob lubi takie filmy no i ja. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
joza83

szkoda,ze nigdy nie bedzie nasz...:( takich jak my to on ma na peczki...trzeba zejsc na ziemie...