Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Nie słyszałam wcześniej o Paulu Walk'erze. Twarz kojarzyłam trochę, ale chyba nie widziałam żadnego filmu z jego udziałem. A teraz tyle tu komentarzy o tym jakim był fajnym aktorem i dobrym człowiekiem. Żałuję, że wcześniej go nie poznałam na ekranie.

withasmilexd

No niby fakt, za jakiś czas może obejrzę, ale musi trochę minąć, żebym dała radę się skupić na filmie, a nie na nim...

withasmilexd

No niby fakt, za jakiś czas może obejrzę, ale musi trochę minąć, żebym dała radę się skupić na filmie, a nie na nim...

karolina922

Dziwne, to postać kultowa, jestes na filmwebie i nie słyszałaś?

nathalie34

No tak. A coś w tym dziwnego?

karolina922

Nie przejmuj się nic wielkiego (wybitnego)Cię nie ominęło ...pozdrawiam

wonsiaty

nie zgodze się...

Kinomaniaczka_tvd

No ja myślę :) Na szczęście każdy ma swoje poglądy i może je swobodnie wyrażać.Ja oceniam go przez pryzmat aktorstwa nie tego czy był przystojnym czy dobrym człowiekiem:) aktorem był przeciętnym.To strona o tematyce filmowej nie charytatywnej heh:) pozdrawiam

karolina922

Szybkich i wściekłych obejrzałam 2 pierwsze części kilka lat temu, z tych filmów głównie go kojarzyłam, ale że nie przepadam za takim filmami nie zapadł mi w pamięć, dopiero jak obejrzałam" Błękitną głębie "przypomniałam sobie o nim i wtedy wiedziałam już ,że to najprzystojniejszy facet i aktor na świecie, chociaż nie należał do moich ulubionych. Kiedy zobaczyłam teledysk z szybkich i wściekłych 6 postanowiłam obejrzeć film ,i nadrobić wcześniejsze części, ale parę dni później on już nie żył :( Ciągle nie mogę w to uwierzyć, cały czas o tym myślę. Bardzo szkoda ...

gabi123

Obejrzyj wszystkie, polecam i pozdrawaiam , żal tak fajnego faceta ...

nathalie34

Dzięki na pewno nadrobię, szkoda tylko, że kiedy zaczęłam bardziej interesować się tym panem, jego już nie ma.

gabi123

tak bywa:(

gabi123

Mam tak samo, tak bardzo żałuję. Po obejrzeniu pierwszych części F&F miałam go po prostu za przystojnego aktora i dobry film, nie wiedząc jak wielkim i dobrym człowiekiem był :(

withasmilexd

ciacho było niesamowite....po prostu anioł i z wyglądu i z zachowania...
w czekając na cud jest jak anioł ....

Kinomaniaczka_tvd

Mnie teraz nawet rozkleja "I'm coming home".. i we own it..słuchając rozrywa mnie bardziej niż oglądając..

withasmilexd

wiem co czujesz....

karolina922

Wszyscy piszą o Szybkich i wściekłych, a ja polecam film "Błękitna głębia", tak dla odprężenia, bo to jest film z gatunku lekkich. Rajski klimat, piękna plaża, ocean, piękna Jessica Alba, poszukiwanie skarbu no i Paul Walker - własnie po tym filmie się nim zainteresowałam. Polecam. Ja osobiście raczej już nigdy w życiu nie obejrzę nic z Paulem, bo nie jestem w stanie tego zrobić. Podobnie się czułam po smierci Heatha Ledgera i obiecałam sobie, że jak mi przejedzie to sobie obejrzę jakiś film z nim, no ale jakoś nie chce mi przejśc. Widać nadwrażliwa jestem.

Canberrka

świetny film,Walker i Alba tworzą zgrany duet.....też przeżyłam śmierć Heata...