Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 897 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker
kladynagadyna

Requiescant In Pace

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kladynagadyna

Też mi jakoś dziwnie.

kladynagadyna

Tak samo mam. Bardzo mi go brak

kladynagadyna

Oj smutno, smutno, ja jakoś chyba za bardzo emocjonalnie do tego podchodzę... wielka szkoda. Spoczywaj w pokoju Paul, będziemy pamiętać!

kladynagadyna

Mmie to mówisz, boli mnie jakbym starciła conajmniej brata,idę spać śnię o nim,budze się z pierwszą myślą o nim,zamykam oczy i widze jego....:(

Camilla3

Ja jakby do końca jeszcze nie dowierzam. Na dodatek mam kuzyna, który jest bardzo do Paula podobny. Ostatnio zaczął gestykulować podczas rozmów tak samo jak Walker :( ( plus to nerwowe poruszanie nogą ). To za każdym razem wzbudza nierealne marzenia o tym jakby to było gdyby Paul nadal żył , jakie kręciłby filmy, czy mieliby z Jasmine dzieci, ile jeszcze dobrych rzeczy zrobiłby dla świata.......

Na dzisiaj przygotowano uroczystość pożegnania Paula. Organizatorzy są przygotowani na przybycie nawet i sześciu tysięcy osób.

Ewcia78

To jeszcze gorzej jak tak przypomina, bo właśnie ciągle się nasuwa ta myśl, jakby Paul żył... Skąd wiesz o tych uroczystościach?

Camilla3

pisało o tym w necie....to bd piękny pogrzeb....auta i pełno ludzi....

Ewcia78

ja też mam takiego kuzyna,ale on jest tak podobny do niego,że szok,zwłaszcza jak Paul był młodszy,Tomek tak samo chodzi...całuje na przywitanie i się śmieje...identycznie:)

Kinomaniaczka_tvd

To zdjęcie zrobiono podczas jednej z wypraw Paula z National Geographic.

http://ilarge.listal.com/image/4845798/968full-paul-walker.jpg

Widać, że niewiele potrzebował do szczęścia. Plecak, trampki i w drogę. A dzisiaj ludzie kręcą się w kółko, sami nie wiedzą czego chcą. A pisanie, że on był szczęśliwy bo był sławny, przystojny i miał pieniądze - to tylko wymówki. Można mieć worek banknotów a serce nadal pełne zawiści i zła.

Ewcia78

Piękne zdjęcie, widok niesamowity... Paul był taki zwykły, nie leżał tylko w jacuzzi i liczył kasę. Wartościowy był. Właśnie czytam,że Marta Żmuda, też przeżywa śmierć Paula, oglądając filmik na jego cześć popłakała się, ale to chyba jak większość z nas...

Ewcia78

dokładnie.....

Kinomaniaczka_tvd

No to jednym słowem zazdroszczę wam takich przystojnych kuzynów :))

Camilla3

powiem ci,że jest czego i czasem żałuję,że to kuzyn...

Kinomaniaczka_tvd

A wiekowo też jest podobnie jak Paul, czy młodszy?

Camilla3

ma 35 lat...:) i jest brunetem,ale jakbys go zobaczyął to cały Paul,mimika,zachowanie itp...

Kinomaniaczka_tvd

Noo to wiek prawie jak Paula :) Wie, że taki podobny jest?

Camilla3

WIESZ CO...NIGDY Z NIM NA TEN TEMAT NIE ROZMAWIAŁAM,ale teraz muszę,prawda jest taka,że to on zawsze zgrywał mi F&F na komputer:)

Kinomaniaczka_tvd

To musisz mu powiedzieć :), a może on sam widzi podobieństwo, ale nic nie mówi, hehe.

Kinomaniaczka_tvd

dokładnie, ja o mały włos bym w nocy przy chłopaku jego nazwisko wymówiła bo majaczyłam prawie przez sen i w głowie ciągle Paul Walker :)

kladynagadyna

Nie wiem czy w takiej chwili można mówić, że to jest jakieś pocieszenie - ale wygląda na to, że i tak byśmy się długo nie nacieszyli rolami Paula. Właśnie pojawiły się informacje, że naprawdę zamierzał zrezygnować z aktorstwa i poświęcić się rodzinie. Stwierdził, że osiągnął już to co chciał a teraz pragnie wychowywać córkę.

Ewcia78

http://www.youtube.com/watch?v=EhY0vlrzJo4 Ten filmik też okropnie łapie za serce...

Camilla3

Wielka strata, a ja wciąż nie mogę w to uwierzyć, smutne jest to że chciał właśnie poświecić czas córce a nie zdążył, wspaniały człowiek, udzielał się w akcjach charytatywnych i jak na ironię przystało zginą przez pomoc i samochody z którymi głównie był kojarzony.
Pocieszam się jego cytatem" Jeśli kiedyś zabije mnie prędkość, nie płaczcie bo ja będę się uśmiechał"
Mam nadzieję że gdzieś tam Jesteś i faktycznie się uśmiechasz...

adamxy

To prawda, chciał zrezygnować z aktorstwa żeby poświęcić czas córce. Niesamowicie przykre i wciąż mi smutno, bo lubiłam go nie od wczoraj, a od prawie 10 lat, nigdy nie spodziewałam się, że będę tak emocjonalnie podchodziła do tego co się stało. Ciągle mi się łzy cisną na oczy i taką dziwną pustkę czuję w sercu, bo Paul był wspaniałym człowiekiem o wielkim sercu, chciał zmieniać świat lubiłam filmy w których grał i zawsze czekałam na więcej :) Zawsze jego uśmiech poprawiał mi humor, cudowne błękitne oczy i to ciepło, które od niego biło mimo, że patrzyłam na niego tylko poprzez ekran. Dlaczego zawsze Ci o dobrym serduchu odchodzą tak przedwcześnie? ;(

gryziluna

dobrych Bóg zabiera szybciej :(

Camilla3

wspaniały...

Ewcia78

chciał zrezygnować,ale na jakieś 2 lata bo w 2016 juz miał kolejny film....

Kinomaniaczka_tvd

Złego diabli nie biorą ;(( tak wiem, że miał grać główną rolę w filmie na podstawie gry Hitman i tego nie mogłam się właśnie doczekać :(

gryziluna

zgadza się....ja też......