http://www.youtube.com/watch?v=vdJm2Giu5k4 Nie wiedziałem nawet że odbyła się taka rozmowa
a raczej że została pokazana w polskiej telewizji.
Mam jeszcze pytanie. Czy było coś mówione w Polskich wiadomościach o śmierci aktora?
No proszę, nie wiedziałam. A co do Twojego pytania - tak, mówili na TVN24, nawet kilka razy, nie tylko o samej śmierci ale też o tym, co było potem. W Teleexspressie też wspomnieli.
No ja widziałam na TVP 1 w Wydarzeniach, w Teleexpresie, na TVN24 też było, w sumie jak już koleżanka napisała wyżej.
O tym wywiadzie nie wiedziałam ale wiem, że po jego śmierci też był wywiad chyba z Vinem Diesel i Michaelle Rodriguez jak dobrze pamiętam.
No ja akurat nie miałem w tedy dostępu do TV i tak się tylko zastanawiałem czy mówili o nim. To dobrze. Chętnie bym obejrzał ten wywiad może kiedyś znajdę to podeślę :)
Szkoda gościa, był spoko, nawet bardziej niż spoko. Wsiadł do niewłaściwego samochodu, w niewłaściwym momencie, z niewłaściwym kierowcą. Dla mnie to będzie tyleż dramat, co zagadka, dlaczego życie tak dziwnie się układa.
Tak. Wypowiadała się nawet sama Wendzikowska, że wydawał jej się bardzo spoko facetem i że jego śmierć również ją poruszyła. Przez to dostała później pogrom obelg, tak jak Edyta Górniak, która doszukiwała się nadprzyrodzonych przyczyn wypadku. W każdym razie bardzo dużo mówili o nim w wiadomościach, aż mnie to zdziwiło.