Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Wkurzają mnie fanki Paul'a które mówią że On jest za stary, za brodaty, za wąsaty, za piegowaty, za łysy długo by wymieniać. Pewnie by chciały, żeby całe życie wyglądał tak jak w filmie Szybcy i wściekli. Ja jestem jego prawdziwą fanką więc nic dziwnego iż mnie takie gadki delikatnie mówiąc denerwują, inaczej się nie wyraże ponieważ jestem kulturalna. Paul ma ogromny talent widać to gołym okiem szkoda, że niektórzy go nie doceniają.

Rosaura

Opiłaś się? bo na to wygląda.

Yadira

Nie wkurwnaj mnie dobrze ci radze!!! miałam być kulturalna ale się nie da. Ciekawa jestem gdzie się takie niedoroby lęgną.

Rosaura

Mama wie że tak brzydko mówisz?

taki tekst może by zrobił jakieś wrażenie na użytkownikach piaskownicy

luk602

Nikt nie wie, że tak mówię tylko ty jeden. Dobra bez żartów już nie będę przeklinać.

Rosaura

Skąd ty się urwałaś?
Kto takie bzdury w ogóle wygaduje?

nectarek

Osoby którym brak piątej klepki. I nie pytaj głupio skąd się urwałam!!!

Rosaura

Ja w życiu nie pomyślałam, że on jest za stary, albo że źle wygląda. Z taką buzią jak jego, to wszystko mu pasuje.

crejzzzzoola

Zgadzam się wszystko mu pasuje. Wiesz niektóre pseudo fanki uważają inaczej, fajnie że ty się do nich nie zaliczasz. Paul cholernie seksownie wygląda z zarostem takim jak ma w Potędze starchu

Rosaura

Nie no kurde, znów się pomyliłam zamiast napisać strachu napisałam starchu. Widać od tego wpatrywania się w Paul'a ślepne albo coś podobnego he he he he!!!!!!

Rosaura

Jeśli o mnie chodzi, jest moim ucieleśnieniem ideału, naprawdę. Mało który aktor ma tyle urody, a aktorem też jest niezgorszym. A co do zarostu, to faktycznie... wygląda zabójczo. :D Zresztą, ostatnio znalazłam film na youtube, gdzie był razem z siostrą w jakimś programie w 1988 roku... urodny był już wtedy :)

Rosaura

No i w "Błękitnej głębii" zwala z nóg :D Boję się patrzeć na ten film. Hihihihiih :D

crejzzzzoola

Paul też jest moim ideałem pod każdym względem. Najbardziej cenie w nim to że, nie uważa się za ósmy cud świata tak jak niektóre gwiazdy. Choć się za taki cud nie uważa to jest nim. We wszystkich filmach w których zagrał zwala z nóg a w Błękitnej głębii to już totalnie