Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Wszyscy polecieli na jego cudowne loczki. Nawet Dom go podrywal by zdobyc choc kosmyk jego wlosow. Ah i Mia tez! Paul Walker bez kręciołków jest NIKIM!!!

pozeracz_kamieni

No nie:) u nas spoko. A jak po tescie z matmy??

harybda

tragedia.zawaliłam go :( nigdzie do szkoły się nie dostane

pozeracz_kamieni

na pewno przesadzasz, a jak Ci poszło z anglika? Ściągam sobie american beauty i piękny umysł. A tobie polecam zieloną milę/9/ i siedem/11/. Co tam u was słychać jeszcze?

nero3

nie przesadzam wcale z tą matmą. z anglika poszło mi chyba dobze najlepiej z wszystkich. u nas nic ciekawego a po ulicach siedlce jeźdźi teraz niebezpieczny kierowca -moja siostra :)

pozeracz_kamieni

co do tych filmów to może sobie kiedyś u was obejrze jak macie bo mi się nie chce ich śiągać.ja ostatnio oglądałam sekret ale taki sobie ten film. jak obejrzycie american beauty to napisz jak ci sie podobało

pozeracz_kamieni

To dobrze ze z anglika ci lepiej poszlo. Calusy od babuszki i Szmi'ego:* A co takie trudne z matmy bylo? Ty chyba dobra z matmy jestes nie?

harybda

ucałuj ich też ode mnie :* te zadania co były matematyczne to mi jakoś poszły nie najlepiej ale cos tam napisałam może choć pare punktów za to dostanie. najgorsze było z fizy za 5 puntków i to całkowicie zawaliłam i jeszcze pare zamkniętych z chemi źle zrobiłam. też się ciesze z tego anglika przynajmniej z jednego jakos napisałam

pozeracz_kamieni

Biedna A*****.... Bedzie dobrze zobaczysz. Ucaluje a ty rodzicow i siostre ucaluj:*

harybda

Dzięki wentyllo ;* Ja zaraz idę rozmawiać z szefem w sprawie sali ;) Już się szykujcie na 30.05 ;)

jo_a_nne

30.05?? A nie mialas robic tydzien wczesniej??? Slyszalam ze piratujesz po ulicach Siedlec??? he he xD

harybda

Miałam, ale się przesunęło ;) Gdzie tam piratuje, jeżdżę bardzo grzecznie;)

jo_a_nne

Ty grzecznie?? Ja po dzis dzien wspominam to traumatyczne przezycie kiedy to chcialas mnie i Paule rozjechac pedzacym komarem!!

harybda

Ehhh to były czasy ;) A teraz już umiem jeździc i nie mam problemu z trafieniem w hamulec ;)A nawet jeśli - instruktor ma drugi ;D

jo_a_nne

No wlasnie slyszalam. Cale szczescie:):) I jak ci idzie? Umiesz juz dobrze jezdzic?? A kiedy zdajesz glowny egzamin??

harybda

Spokojnie powoli dopiero miałam pierwszą jazdę ;) jeszcze się troche zejdzie zanim mi egzamin wyznaczą. a jutro mam drugą jazde ;)

jo_a_nne

A juz myslalam ze bedziesz miala prawko na osiemnastke xD A ty kiedy sie do nas wybierasz???

harybda

wentylku mam do ciebie sprawe.potrzebna mi melodia do projektu a ty masz tyle takich fajnych melodii i pomyślam że mógłbyś mi wysłać pare ich tytułów

z góry dziękuje

pozeracz_kamieni

michael giacchino
win one for the reaper (2:37)
locke'd out again (3:30)
life and death (3:39)
rose and bernard (02:39)
the gathering (04:19)

howard shore
concerning hobbits (02:55)
may it be [piosenka wykonana przez enyę] (04:16)
the bridge of khazad dum (05:57)

hans zimmer
...to die for (4:17)
king of pride rock (6:01)

anne dudley
benedictus 3:35
two brothers 2:31
"we are not enemies" 2:05

hymn - immediate music
the aquarium - saint-saens
pearl harbour theme - hans zimmer
lucius dei - immediate music

nero3

Ale mam news ;) Jutro jest otwarcie kina!!!!!!!!

jo_a_nne

Zartujesz??????????!!!!!!!!!!! O kurde ale jazda!!!!! Ciekawe jaki maja repertuar. Nie wiesz??

harybda

Też byłam w szoku ;) Jade sobie dzisiaj elegancko samochodem, patrze a tam wielki plakat wisi a obok napis juz otwarte ;) I spr jutro otawarcie. http://www.novekino.pl/kina/siedlce/

jo_a_nne

Widze ze nie ma w repertuarze "Szybko i wściekle":(:(:(

harybda

Też patrzyłam właśnie... Moze za stary? Bo chyba tylko te najnowsze premiery grają... A tak na marginesie co sądzisz o 18 tematycznej( myślę o czarownicach i wampirach;) )?

jo_a_nne

Że co?? Nie kumam..... kum kum;p

harybda

Jakie kumasz jak kumasz ;) Chodzi o to że narzucam temat i wszyscy muszą sie przebrać ;) I jakieś gadżety w tym stylu na sali by umieścić ;D

jo_a_nne

Tak myslalam... To glupi pomysl szczerze. I tak sie wszyscy nie beda chcieli przebrac. I wogole...

harybda

Hey pozeraczu_kamieni co tam slychac u ciebie???????????????????????????

nero3

wszystko dobrze. a co z kinem, jedziemy za tydzień??

pozeracz_kamieni

Jedziemy w sobote 9.05 o godz. 19.00. A ty w piatek przyjedziesz no nie??

harybda

To kiedy jedziecie? Bo Anisia w końcu nie wie.. A chyba miała przyjechać na weekend do was....

jo_a_nne

Czyli jednak nie jedziecie dzisiaj???

jo_a_nne

nie

harybda

no pewnie przyjade się zobaczy..

pozeracz_kamieni

HEJ, WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM,ŻE "SZYBKO I WŚCIEKLE" GRAJĄ TYLKO DO CZWARTKU!!! TAK WIĘC JEST TO OSTATECZNY TERMIN!!! MOŻE ZROBISZ SOBIE DŁUŻSZY WEEKEND I PRZYJEDZIESZ W CZWARTEK NA WIECZÓR? TO NASZA OSTATNIA SZANSA ZOBACZYĆ TEN FILM NA WIELKIM EKRANIE. NA ZACHĘTE ZWIASTUNIK
http://www.youtube.com/watch?v=0XsbQpLMqrM PROSIMY PRZYJEĆ!!!

harybda

no wiesz ja zawsze chętnie mogę przedłużyć sobie weekend ale gorzej raczej będzie przekonac moją mamę wątpie żeby się zgodziła :(

pozeracz_kamieni

Wymysl cos! Najlepiej zebys dzis nam powiedziala czy jedziesz czy nie

harybda

Popros ladnie. Napewno sie zgodzi. Zobaczysz. Powiesz ze jeden dzien opuscic nic nie zaszkodzi. To ostatnia szansa!!!!!!!!!

harybda

I co wiesz już?

harybda

Ej nie ma na stronie internetowej ze to bedzie grane. Jestes pewna?

harybda

Wczoraj sprawdzilam i zobaczylam ze to w tym starym kinie graja. My dzisiaj jedziemy do bialej na to. A ty najwyzej do kina w siedlcach pojdziesz. A przyjezdzasz na ten weekend??

harybda

Stare kino jest pieknie wyremontowane, więc nie wiem co ci nie pasuje ;P A Anka jeszcze nie wie, czy przyjeżdża

jo_a_nne

Aniu żałuj, że z nami nie pojechałaś. Film rewelacja. Przerósł nasze oczekiwania. Rozrywka na nawyższym poziomie. Lepsze nawet od jedynki. Koniecznie na to idź.

nero3

Jednak nie przyjeżdżam

pozeracz_kamieni

Jestes? Mamy nowy fajny horrorek:) Musisz przyjechac. Bedzie super. Ale bedzie tez czas na nauke. Jak nie przyjedziesz to cie udusimy;p

nero3

I wbijemy kilof w oko!!! :)

pozeracz_kamieni

no to ja przyjade tym autobusem o 16.40

pozeracz_kamieni

Yes Yeeeeeesssssssssssss to do zobaczenia jutro (wiedzielismy ze wystraszysz sie kilofa:)

nero3

Heya co tam slychac????????????

harybda

Co się stało?! Wentyllo gdzie jesteś??? <zdezorientowany>

jo_a_nne

Nie ma wentylli heh ;p jest harybda. Karol mi zmienil wczesniej na taka glupia nazwe bo powiedzial ze wentylek on jest a ja mam zmieniec. To ja mu powiedzialam ze niech on zmienia. I on moje zmienil. A u siebie zmienil haslo. A potem ja sobie to ustawilam bo wentylla mi sie znudzila;p A co tam? Jak na jezdzie???