Wszyscy polecieli na jego cudowne loczki. Nawet Dom go podrywal by zdobyc choc kosmyk jego wlosow. Ah i Mia tez! Paul Walker bez kręciołków jest NIKIM!!!
na pewno przesadzasz, a jak Ci poszło z anglika? Ściągam sobie american beauty i piękny umysł. A tobie polecam zieloną milę/9/ i siedem/11/. Co tam u was słychać jeszcze?
nie przesadzam wcale z tą matmą. z anglika poszło mi chyba dobze najlepiej z wszystkich. u nas nic ciekawego a po ulicach siedlce jeźdźi teraz niebezpieczny kierowca -moja siostra :)
co do tych filmów to może sobie kiedyś u was obejrze jak macie bo mi się nie chce ich śiągać.ja ostatnio oglądałam sekret ale taki sobie ten film. jak obejrzycie american beauty to napisz jak ci sie podobało
To dobrze ze z anglika ci lepiej poszlo. Calusy od babuszki i Szmi'ego:* A co takie trudne z matmy bylo? Ty chyba dobra z matmy jestes nie?
ucałuj ich też ode mnie :* te zadania co były matematyczne to mi jakoś poszły nie najlepiej ale cos tam napisałam może choć pare punktów za to dostanie. najgorsze było z fizy za 5 puntków i to całkowicie zawaliłam i jeszcze pare zamkniętych z chemi źle zrobiłam. też się ciesze z tego anglika przynajmniej z jednego jakos napisałam
30.05?? A nie mialas robic tydzien wczesniej??? Slyszalam ze piratujesz po ulicach Siedlec??? he he xD
Ty grzecznie?? Ja po dzis dzien wspominam to traumatyczne przezycie kiedy to chcialas mnie i Paule rozjechac pedzacym komarem!!
Ehhh to były czasy ;) A teraz już umiem jeździc i nie mam problemu z trafieniem w hamulec ;)A nawet jeśli - instruktor ma drugi ;D
No wlasnie slyszalam. Cale szczescie:):) I jak ci idzie? Umiesz juz dobrze jezdzic?? A kiedy zdajesz glowny egzamin??
Spokojnie powoli dopiero miałam pierwszą jazdę ;) jeszcze się troche zejdzie zanim mi egzamin wyznaczą. a jutro mam drugą jazde ;)
wentylku mam do ciebie sprawe.potrzebna mi melodia do projektu a ty masz tyle takich fajnych melodii i pomyślam że mógłbyś mi wysłać pare ich tytułów
z góry dziękuje
michael giacchino
win one for the reaper (2:37)
locke'd out again (3:30)
life and death (3:39)
rose and bernard (02:39)
the gathering (04:19)
howard shore
concerning hobbits (02:55)
may it be [piosenka wykonana przez enyę] (04:16)
the bridge of khazad dum (05:57)
hans zimmer
...to die for (4:17)
king of pride rock (6:01)
anne dudley
benedictus 3:35
two brothers 2:31
"we are not enemies" 2:05
hymn - immediate music
the aquarium - saint-saens
pearl harbour theme - hans zimmer
lucius dei - immediate music
Też byłam w szoku ;) Jade sobie dzisiaj elegancko samochodem, patrze a tam wielki plakat wisi a obok napis juz otwarte ;) I spr jutro otawarcie. http://www.novekino.pl/kina/siedlce/
Też patrzyłam właśnie... Moze za stary? Bo chyba tylko te najnowsze premiery grają... A tak na marginesie co sądzisz o 18 tematycznej( myślę o czarownicach i wampirach;) )?
Jakie kumasz jak kumasz ;) Chodzi o to że narzucam temat i wszyscy muszą sie przebrać ;) I jakieś gadżety w tym stylu na sali by umieścić ;D
HEJ, WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM,ŻE "SZYBKO I WŚCIEKLE" GRAJĄ TYLKO DO CZWARTKU!!! TAK WIĘC JEST TO OSTATECZNY TERMIN!!! MOŻE ZROBISZ SOBIE DŁUŻSZY WEEKEND I PRZYJEDZIESZ W CZWARTEK NA WIECZÓR? TO NASZA OSTATNIA SZANSA ZOBACZYĆ TEN FILM NA WIELKIM EKRANIE. NA ZACHĘTE ZWIASTUNIK
http://www.youtube.com/watch?v=0XsbQpLMqrM PROSIMY PRZYJEĆ!!!
no wiesz ja zawsze chętnie mogę przedłużyć sobie weekend ale gorzej raczej będzie przekonac moją mamę wątpie żeby się zgodziła :(
Popros ladnie. Napewno sie zgodzi. Zobaczysz. Powiesz ze jeden dzien opuscic nic nie zaszkodzi. To ostatnia szansa!!!!!!!!!
Wczoraj sprawdzilam i zobaczylam ze to w tym starym kinie graja. My dzisiaj jedziemy do bialej na to. A ty najwyzej do kina w siedlcach pojdziesz. A przyjezdzasz na ten weekend??
Stare kino jest pieknie wyremontowane, więc nie wiem co ci nie pasuje ;P A Anka jeszcze nie wie, czy przyjeżdża
Aniu żałuj, że z nami nie pojechałaś. Film rewelacja. Przerósł nasze oczekiwania. Rozrywka na nawyższym poziomie. Lepsze nawet od jedynki. Koniecznie na to idź.
Jestes? Mamy nowy fajny horrorek:) Musisz przyjechac. Bedzie super. Ale bedzie tez czas na nauke. Jak nie przyjedziesz to cie udusimy;p
Nie ma wentylli heh ;p jest harybda. Karol mi zmienil wczesniej na taka glupia nazwe bo powiedzial ze wentylek on jest a ja mam zmieniec. To ja mu powiedzialam ze niech on zmienia. I on moje zmienil. A u siebie zmienil haslo. A potem ja sobie to ustawilam bo wentylla mi sie znudzila;p A co tam? Jak na jezdzie???