Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Wstyd mi za niektórych... Czytając te tematy żal mnie ogarnia kiedy ludzie rozważają nad oceną
pośmiertną profilu na FB, wrzucają głupie żarty i chamsko się wyrażają!

Zginęła prawdziwa ikona jednej ze wspólczesnych produkcji filmowych, i niezależnie czy go
ktoś lubiał czy nie szacunek się należy!

Dla mnie był to idol za dziecięcych lat... Nie tyle on sam co jego postać w F&F (prócz Tokio
Drift). Każdy film z serii oglądałem z przyjemnością tylko dzięki duetowi Diesel-Walker, chociaż
6 część była tragiczna moim zdaniem Ci dwaj sprawiali, że chciało się oglądać dalej. Teraz
F&F nie będzie miało już klimatu, a to jedyne co pozostało po wspaniałych dwóch pierwszych
filmach z serii.
Dla mnie to wielka strata, każdy film z Walkerem potrafił zaciekawić przez właśnie jego osobę.

Nie wyobrażam sobie jednak co mogą czuć jego bliscy, przyjaciele z planu F&F a zwłaszcza
córka. Dla nas był on jedynie aktorem, dla nich kimś znacznie ważniejszym.

Wypadki jednak są nieuniknione, szkoda tylko, że właśnie jego i właśnie teraz musiało to
spotkać.
Wcześniej Heath Ledger, teraz Paul Walker... Najcenniejsi aktorzy Hollywood ostatniej dekady
których już z nami nie ma.

brian007

Zgadzam sie z Tobą w calej rozciaglosci ale co do 6 nie byla taka zla ale nie o tym bedziemy rozmawiac Paul odszedl miejmy nadzieje ze jest mu tam dobrze.
A ci szmaciarze co sie nie odnosza z szacunkiem i kultura to sie nimi nie mozna przejmowac ich post to tak jakby nie bylo postu mnie tez denerwuja gnoje.
Jego smierc mnie strasznie zdolowala a co czuja jego bliscy tez sb nie wyobrazam

brian007

Oj popieram. Ludzie są okropni. Paul był rewelacyjnym aktorem. Wielka szkoda, że go zabrakło. Za nim dopiero połowa życia była :(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
brian007

Dokładnie, nic dodać nic ująć. Mnie też niektóre wypowiedzi przerażają, w ludziach jest tyle jadu, że się w głowie nie mieści, a ranking mam wrażenie spędza im sen z powiek.

brian007

popieram twój post ale niestety nic on nie zmieni :( niektórzy nie umieją zachować się

brian007

"Zginęła prawdziwa ikona jednej ze wspólczesnych produkcji filmowych"

"Wcześniej Heath Ledger, teraz Paul Walker... Najcenniejsi aktorzy Hollywood ostatniej dekady
których już z nami nie ma." - no na bank! :D

Sorry, ale właśnie Twój post pokazuje, czemu powstają te inne komentarze. Do przemyślenia.

tweety77

Ja nie mam nad czym myśleć.
Napisałem swoje zdanie bo po to jest forum. Natomiast jeśli Tobie wyżej wymienieni aktorzy się nie podobali nie zamierzam Cię przekonywać abyś zmienił pogląd. Zawsze znajdzie się taki co skrytykuje i raczej dziwne by było gdyby na 7 miliardów ludzi każdy miał takie samo zdanie.
Do przemyślenia.

brian007

Może i podobali, ale określanie ich "najcenniejszymi aktorami dekady" to gruuuba przesada. I to wasza ignorancja sprawia, że powstają takie komentarze jak piszesz. Nie to, że ktoś kpi z czyjejś śmierci. Ale chyba nie jesteś w stanie tego ogarnąć.

tweety77

"Najcenniejsi których już z nami nie ma". Czytaj uważnie albo nie czytaj wcale...

brian007

Cenni może tak, natomiast wybitni skądże

brian007

Popieram zdecydowanie! Oglądałam prawie wszystkie filmy z Walkerem i mogę smiało stwierdzic ( nie tylko na podstawie 'szybkich i wsciekłych') że był świetnym aktorem. A do tych którym ocena sie nie podoba: Bardzo mi przykro ale każdy ma prawo głosu, mi tez sie nie podobają oceny niektórych aktorów ale to nie powód żeby sie spinac i zakładać miliony wątków na ten temat

brian007

Najcenniejszy to chyba jeśli chodzi o generowanie kasy na kolejnych częściach F&F. Nie da się za to odmówić, że był świetnym facetem, uroczym i spokojnym. Serię bardzo lubię, bo to taki relaks. 40 lat to młody wiek, połowa życia była przed nim. Nie wiem czemu ludziom sprawia przyjemność pisanie takich chamskich rzeczy. Przykro się robi czytając takie bzdury.

brian007

Chyba dla gimbusów i pustych mas. Szkoda faceta, że zginął i to w takich strasznych okolicznościach, ale nie stawiajcie go na równi z najlepszymi aktorami w Hollywood. Z Walkerem obejrzałem jeden film - "Prześladowca". Polecam.

Co do waszych wypocin: serio myślicie, że jesteście tacy super uczuciowi, bo dacie mu dziesiątkę? To jest filmweb a nie pomnik a dziesiątki robią za świeczki. Chcecie oddać mu hołd? To w inny sposób, ale nie zmuszajcie innych by go ubóstwiali. Skoro piszecie o nim jak o nie wiadomo jak super aktorze, to polecam zapoznać się z kunsztem di Caprio, Bale'a i wieloma innymi, którzy wypracowali sobie taką opinię wśród innych nie przez śmierć.

transformers

Dokładnie tak oni są przeciętniakami, nic dodać nic ująć.

Żaden z niego aktor, zagrał w filmach które lubi młodzież i w sumie tyle. (Produkcja Nastawiona na $$$ i dla bezmózgów aczkolwiek nie każdy to oglądający musi być kimś niskiej wartości intelektualnej)
Ocena 10 ??
Osobiście dam mu 3 jako AKTOROWI porównując do innych osobistości ze świata kinematografii.

Sode_No_Shirayuki

Róże mamy gusta. Dla mnie Bale to jeden z najlepszych aktorów młodego pokolenia. Nie moja wina, jeśli znasz go tylko z Batmana. ;) A di Caprio - przeciętniak? No jak kto woli.

transformers

Źle mnie zrozumiałeś Di Caprio owszem wspaniały aktor miałem na myśli tego tu obecnego Paula Walkera.

Sode_No_Shirayuki

Ok ok. Cieszę się, że się zgadzamy.

Nie ma się co obawiać, fala jego pośmiertnych fanów minie. Jak to było za Ledgera, potem za Jacksona, Amy Winehouse itd. Liczba fanów na fejsie po jego śmierci rośnie co minutę o kilka tysięcy. Czasem zaczynam wątpić w ludzkość. Płakać się chce jak patrzę na durnotę ludzi.

transformers

Śmierć jest medialna to po pierwsze, kolejny istotny fakt jest taki iż Dziś wszędzie widać śmierć ludzka wrażliwość jest ukazywana jako jakaś nasza słabość. Z każdym dniem coraz bardziej się zezwierzęcamy ale nie na tym chyba polega nasza egzystencja. Przecież myślimy a mimo wszystko brniemy ścieżkami jakie wytycza nam ludzkość. Wszyscy tak myślą a więc to musi być dobre. Zapominamy co jest słuszne bo przecież masa ma rację.

Proces odmóżdżania też jest ogromny ale myślę że jesteś tego świadomy więc nie będę tutaj się rozpisywał.

Telewizja Internet Radio to wszystko prowadzi nas ku upadkowi zamiast się rozwijać wewnętrznie my sięgamy po to co proste to co łatwe.
(Edukacja oraz ludzie reprezentują żenująco niski poziom mimo dostępu do wiedzy na każdym kroku)
Codziennie słyszymy oraz widzimy zmasakrowane ciała ludzi a bo to jacyś fanatycy zaatakowali a to jakiś psychopata.

Gdzie miejsce na wrażliwość oraz współczucie, czy takie uczucia u nas zaniknęły ?
Z pewnością nie lecz ludzie kryją się z tym bo to jest oznaką słabości.

Jakże podły jest ten świat, jakże niskie wartości nim kierują...

transformers

Poprawiona wersja nie jestem w stanie edytować tej powyższej mimo czekania 20 minut.
Administratorzy jeśli zauważycie usuńcie chyba że mi się samo odblokuje.

Śmierć jest medialna to po pierwsze, kolejny istotny fakt jest taki iż Dziś wszędzie widać śmierć ludzka wrażliwość jest ukazywana jako jakaś nasza słabość. Z każdym dniem coraz bardziej się zezwierzęcamy ale nie na tym chyba polega nasza egzystencja. Przecież myślimy a mimo wszystko brniemy ścieżkami jakie wytycza nam ludzkość. Wszyscy tak myślą a więc to musi być dobre. Zapominamy co jest słuszne bo przecież masa ma rację.

Proces odmóżdżania też jest ogromny ale myślę że jesteś tego świadomy więc nie będę tutaj się rozpisywał.

Telewizja Internet Radio to wszystko prowadzi nas ku upadkowi zamiast się rozwijać wewnętrznie my sięgamy po to co proste to co łatwe.
Ludzie reprezentują żenująco niski poziom mimo dostępu do wiedzy na każdym kroku

Pomimo ogromnej liczby źródeł informacji w szkołach wymaga się coraz mniej, tylko po to aby bez przeszkód sterować szarą masą.
Codziennie słyszymy oraz widzimy zmasakrowane ciała ludzi a bo to jacyś fanatycy zaatakowali a to jakiś psychopata.

Gdzie miejsce na wrażliwość oraz współczucie, czy takie uczucia u nas zaniknęły ?
Z pewnością nie lecz ludzie kryją się z tym bo to jest oznaką słabości.

Jakże podły jest ten świat, jakże niskie wartości nim kierują...

Sode_No_Shirayuki

No niestety co do edukacji, to prawda. Wszyscy zachęcają, by iść ku kierunkom ścisłym? Dlaczego? Bo tylko humanista postawi kroki w polityce. A jeżeli będzie coraz więcej informatyków, matematyków, dyrektorów banku to kto będzie tworzył opozycję? W szkołach wymaga się mniej, ale trudniej zacząć gdziekolwiek jakąś ścieżkę kariery. Szkoda, że takie czasy nastały, gdzie najważniejsze to wstawić sweet focie w lustrze na instagrama, czy jakieś seksi zdjęcie na fejsa, niech lajkują. Polityka? Nie interesuje mnie, to nudne.

Kiedyś ludzie nie mieli takiego dostępu do wiedzy, wszystko czerpano z książek. Dziś ktoś coś przeczyta w internecie prócz bezużytecznej, demotów, kwejków to klękajcie narody. Takie to rzadkie. Boże z kim ja będę rozmawiał w przyszłości, skoro z rówieśników została tylko garstka, garstka godna ciekawej rozmowy. Nie coś w stylu "Widziałeś tego? Widziałeś tamtego" "Haha, widziales ten filmik, buahaha?", "Kurde tak się zaje*ałem, a rzygaaaaałem". Boże drogi. Co do filmów? Oglądają tylko to co jest na topie, nie musi mi się podobać, obejrzę całe, bo inni mówią, że to super. Tak jest teraz ze wszystkim. Kupię sobie Air Maxy, są strasznie brzydkie i drogie, ale kupię je, wszyscy je noszą, niech też wiedzą, że mnie stać.

Opłakują śmierć wielkiego aktora - Paula Walkera? Ach to ten! Z "Szybkich i wściekłych", dołączę się do zbiorowej żałoby. Na pewno jak się dowie w niebie, że jest w TOP rankingu polskiego portalu filmowego, to zmartwychwstanie. Na pewno tak będzie!

brian007

Dokładnie :(
Ledgera do tej pory mi szkoda:(