Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

Przyglądając się jego poczynaniom nasuwa mi się jeden wniosek którym pragnę się z Wami podzielić.
Paul jak dla mnie jest Facetem Idealnym. Jest nie tylko niesamowicie przystojny i meski ale również inteligentny, dobrze wykształcony, wyważony i nie boi sie pobrudzić rąk smarem. Zaraza ludzi swoimi pasjami (podróże, motoryzacja, sztuki walki, bronzowy pas brazylijskiego Jiu - Jitsu) Jest "ekologiczny" i bardzo pomaga ludziom - jest wieloletnim filantropem! Ogladajac z nim wywiady można wyczuć jego szczerość oraz otwartość. Jest bardzo przyjazny w stosunku do swoich fanów. Jest po prostu "wporzo gośc". Podejrzewam ze jest wspaniałym ojcem a teraz i nażeczonym dla Jasmine z którą spedzaja bardzo aktywnie czas. Bede zawsze ogladała filmy z jego udziałem pomimo że nie jest on aktorem z najwyzszej półki. Wydaje mi się że jest on wspaniałym człowiekiem kochajacym nature, zwierzeta, przygody. Poza tym jest posiadaczem Nissana Skylina R34 GT- R V Spec II a to juz małe przegięcie:):) Już nie mogę się doczekać F & F6!!! Serdecznie pozdrawiam, Asia

myszowatek81

Jako ze nie mozna juz edytowac to z gory przepraszam potencjalnych czytaczy:) za narzeczonego przez "ż":):) Aczkolwiek jedynym samochodem ktory moglabym ukrasc z ich planu (jak bylabym utalentowanym zlodziejem samochodow) to Subaru Impreza WRX STi...no i widac ze Paul juz mnie zarazil pasja do samochodow:):) pozdro

myszowatek81

Co jest kuzwa z ta edycja...polowy juz nie mozna poprawic z czego moj caly poprzedni komentarz nie ma ladu i skladu...chodzilo mi ze prawdopodobnie ukradli ze studnia tego Nissana aczkolwiek to chyba nie byl ten oryginalny:):) sorry za trucie du**py...pozdro

myszowatek81

Spoko spoko koleżanko ;P
Co do Walkera to ujęłaś to idealnie. To jest po prostu idealny facet:)
Pamiętam, gdy jako nastolatka miałam fioła na punkcie jego i "The Fast and The Furious". Ot, takie tam podlotkowate marzenia i wymysły. Na 18-nastkę dostałam wtedy od koleżanek poduszkę z jego podobizną, bym mogła z nim spać:D
Jednak poduszka była biała i z racji tego, iż nie chciałam pobrudzić mojego osobistego Walkera, generalnie skończyła na kanapie;) Ach... To były czasy:)
W chwili obecnej "szał" na Walkera już przeminął, ale miło mi powspominać, jaka byłam zakochana:P
Reasumując: Paul Walker musi być w realu świetnym facetem. Fajnie byłoby móc go kiedyś poznać:)
Co do jego kariery filmowej to jak na jego ligę, zagrał w paru dobrych filmach. Do tej pory najlepszy był w Potędze Strachu. Zobaczymy co będzie dalej.
Pozdrawiam ;P

Martitta_4

Boże skąd twoja koleżanka wzięła tą poduszkę??? ja też chce :)

zaza237

Normalne zdjęcie wybrały z neta i zaniosły do obrobienia na jedwabnej poduszce;)

Martitta_4

dzięki! :)

myszowatek81

Dokładnie tak,może rzeczywiście aktorem najlepszym nie jest,ale też nie najgorszym. Juz z niecierpliwością czekam na F & F6 a oglądając zwiastun zapowiada się ciekawie ; )

Robaczek_12

Wiekszosc komentujacych nowy trailer strasznie krytykuje ze za duzo "latajacych" samochodow, broni i strzelania z niej (ze to polaczenie Mission Impossible z Matrixem - wtf?) itd, itp...a ja Im mowie, jak obsada jest ta sama to dla mnie mogli by wszyscy uprawiac joge na latajacym dywanie i tak wiem ze film bedzie zajebiaszczy:):):)

myszowatek81

Hahah,dokładnie, bodajże jjuż trzecia część Szybkich i Wściekłych Tokyo Drift bez tej samej obsady to już nie było to samo ; ) ludzie się nie znają ;P ; ) hehe ; )

myszowatek81

Prawda, strasznie się w nim kochałam *.* Moja miłość rozpoczęła się, gdy obejrzałam "Prześladowcę", a seria "Szybkich i wściekłych" tylko tę miłość powiększyła. Co do jego ekologicznego stylu życia... Na Facebooku subskrybuję go i zamieszcza dużo postów z egzotycznych miejsc, więc jak ktoś chętny, to polecam :)

Miss_Joker

Możesz podać link do tego konta? Bo na fb jest ich tyle że nie wiem o który chodzi ;(

sendi7777

Proszę bardzo :)
https://www.facebook.com/PaulWalker?fref=ts

Wszystkie posty prosto od Paul'a!

A tutaj oficjalny fan page:
https://www.facebook.com/PaulWalkerOfficial?fref=ts

myszowatek81

Jakbym czytał o sobie. Wielkim plusem w rozwijaniu tak wielu zainteresowań jest posiadanie hajsu. Niby pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże pomagają w zdobyciu, np. urodziwej żony. Fakt, że tępej, ale kto na to patrzy?