Facet zginął 30 listopada 3013 roku, a w 2015 wystąpi w siódmej części szybcy i wściekli....czy ktoś może to wyjaśnić?
Wysil się chłopie trochę... Matko, ile razy to już było wyjaśniane przeze mnie i innych... Także w przypadku innych aktorów...
Chłopie w jakim ty wieku żyjesz o0. Grafika cyfrowa takie coś istnieje! Wiele scen było jeszcze z nim nagrane i pod koniec wiadomo zastępuje go juz duble, któremu cyfrowo dopasują twarz śp Paul'a.
Zgłaszam. Ten perfidny screamer prawie doprowadził mnie do zatrzymania akcji serca, przywrócił także problemy z bezsennością i wywołał zaburzenia obsesyjne i paranoiczne lęki przed kotami.
Większość scen zostało nagranych z jego udziałem. Premiera filmu miała być pierwotnie w lipcu 2014, ale została odłożona poprzez żałobę. Aby było prościej to jego dublerami zostali jego bracia. Skoro Paul zginął w 3013r. To facet ma szczęście. Przeżyć calutkie Millenium :)
Odnośnie twojego pytania że Paul Walker zginął w 2013 roku a film wejdzie w 2015 roku to po 1: Żałoba po nim po 2 zmiany w scenariuszu po 3 zdjęcia do filmu ruszyły po 3 miesiącach po 4 montaż po 5 pro produkcja i po 6 czekanie na światową premierę a i jeszcze jedno co do długiego czekania na filmy po 2 lata to jest tak powiedzmy że film jest nakręcony w 2014 a premierę ma powiedzmy w 2016 roku to tylko zależy od wytwórni tak zawsze jest w Hollywood weź sobie przykład nawet z filmu z Jean Claude Van Damme film Full Love film był nakręcony w 2009 roku premiera filmu miała być w 2010 roku a okazało się że będzie w 2014 roku ale też nie bo już mamy koniec Listopada a za nie długo grudzień i koniec roku to wejdzie dopiero w 2015 i na DVD a nie tak jak było pisane że premiera kinowa i takie jest życie to tak na drugi raz wczytaj się dokładnie jak śledzisz wiadomości na temat Szybkich i wściekłych pozdrawiam i zapamiętaj to co napisałem a jeszcze coś krótkiego na koniec średnio aktor gra w filmach od 5 do 10 produkcji rocznie tylko sobie poszukaj i potem pomyśl jak z premierami filmowymi jeszcze raz pozdrawiam i miłego czytania życzę i na zwrotną wiadomość czekam
dodałbym do tego jeszcze tylko,że oczywiście żałoba, niechęć gwiazd serii do powrotu na plan ale przede wszystkim producenci zasięgnęli opinii fanów w jaki sposób zastąpić Paula. Wymyślili, że ma to być zrobione tylko cyfrowe, ale to właśnie widzowie podsunęli pomysł, żeby jego bracia go zastąpili w ostatnich scenach :)
................................................................................ ................................. post został usunięty :)