Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

W jeden dzień wszedl wyzej prawie o 100 miejsc wow

kimimimi1

I dobrze, to nagroda i oddanie mu szacunku. Niech bedzie nawet na 1 miejscu przez chwile, to będzie pamiątka bo później bedzie tylko niżej i niżej chyba że go nie zawiedziemy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kimimimi1

Wiedziałam, że będzie duży skok, ale 107 oczek w górę ...?? Dużo... Jutro witamy w TOP... Ale to nie pierwszy przypadek... Paul nie jest jakąś szczególną osobą, tylko takie zjawisko zawsze występuje po śmierci... Nic tylko umierać...

kimimimi1

I co w związku z tym? W żadnym filmie już nie zagra więc śmierć to dobry czas na podsumowanie twórczości. Uważam, że te rankingi powinni zlikwidować żeby nikt nie miał bólu dupy, że komuś skacze ranking po śmierci. Zginął fajny facet, a 15 tematów- co teraz z rankingiem? Najważniejsza kwestia!

alien_2

Dużo osób ma problem z rankingiem. Mi tam nie zależy kto z moich ulubionych aktorów jest na jakim miejscu bo każdy ma swój gust i wiadomo że może być na różnym miejscu, ważne jest na jakim miejscu jest dla mnie a nie na forum. Więc po co ludzie się oburzają że ten jest niżej od tamtego a on jest gorszy itd. Agresja rodzi agresje. A ranking to zwykła bzdeta bo każdy może zagłosować a żadnych nagród z tego aktor nie dostaje więc po co się tak pieklić.

kimimimi1

Standard ;)
Nic tak nie podnosi średniej na Filmwebie jak śmierć aktora (najlepiej tragiczna).

Nie śledziłem pozycji ale skok o 100 pozycji to dobry wyczyn, a pewnie jeszcze trochę pójdzie.

Czy to dobry sposób "oddania szacunku" - nie sądzę.

kimimimi1

A jutro obstawiam granicę 100-70. :D