Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

zapowiada sie czwarta czesc:) co o tym sadzicie??

Klaudia_10

sorrka, nie dodalam ze czwarta czesc szybkich i wscieklych :) zagapilam sie :) wiec co sadzicie na ten tem?? Ja uwazam ze super :)

Klaudia_10

fajnieee ale znając życie Walker będzie tam grał role drugoplanową... a skąd wiesz, że szykuje się czwarta część???? :) pozdrowionka (dzięki za komentarz.. ale moim mężem i tak będzie :P:P:P )

rozalina23

Ostatnio znalazlam w gazecie (chyba metrze) ze szukaja rezysera :) jak wpisalam w google to wyskoczylo iz prawdopodobnie walker i diesel beda glownymi postaciami :) oby tak. Rowniez pozdrawiam :)
(a czyim mezem bedzie to zadecyduje czas i on :P)

użytkownik usunięty
Klaudia_10

A na jakiej stronce to znalazłaś? TO SUPER!! Uwielbiam te filmy (ale tylko jak gra tam Paul Walker :])

jakim meżem czyim czy ja wam jeszcze niepowiedziałam,ze od 2 lat jestem jego zona ???

Klaudia_10

Ykhym, a wiec: Moja mama szperała w internecie po stronkach o filmach. Znalazla taka informacje i wiedzac iz jestem wielka fanka tego filmu mi pokazala. Sa to na razie przypuszczenia. Wpiszcie sobie w google szybcy i wsciekli 4 i wyskakuje duuuzo tego typu zalozen itp, ze walker i diesel maja grac. No i tak jak wczesniej pisalam bylo w gazecie ze szukaja rezysera. A do mojej poprzedniczki- no wiec chce cie uswiadomic twoj maz cie zdradza (sama mozesz wywnioskowac ze ze mna) :)
Serdecznie pozdrawiam wszystkie fanki walkera :) Buziaczki

Klaudia_10

dobra przestańmy się kłócić o takie bzdety... chociaż i tak wiadomo że z nas wszystkich wybierze (wybrał) BLISS ELLIS... ;(;(;( ale nie należy tracić nadzieji- MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ... chociaż 16 lat różnicy, bariera językowa i odległościowa... co tam jesteśmy zdolne babki jakoś się nim podzielimy.. ja biore głowę... <mmmm> pozdroffki :P

rozalina23

Eh, nie wybieze jej :) No to tak podzielmy sie ze kazda ma na 2 dni i tak w kolko :P

Klaudia_10

niemozna sie zniechecac... jestesmy mlode, piekne...

Klaudia_10

a tak przy okazji, to chyba rozkrecilysmy forum, bo na ten watek prawdopodobnie juz najwiecej odpowiedzi ;) Pzdr :*

Klaudia_10

forum rozkręcone na maxa... a jak w końcu szykuje się czwarta część "Szybkich i Wściekłych"
p.s: ja też czytałam że mają nakręcić następną cześć z paulem walkerem i vinem dieselem w rolach głównych... ale premiera dopiero w 2008 roku... :) pozdrowionka

Klaudia_10

Jak będzie już kręcony film to chyba będe w 7 niebie,ale wtedy gdy główne role przypadną dla Walkera Diesela!!!To jest boski film.Paul napewno zagra w tym filmie bi przecież uwielbia szybkie samochody ( bardziej od dziewczyn) Tak czytałam.Pozdrowionka dla fanek tego filmu :)

Klaudia_10

ale czego nie robi sie dla Paula, kocham to poczekam do tego 2008 roku, pozdrowionka xDxDxD :PP