dlaczego są na świecie idiotki które nie potrafia dostrzec prawdziwego piękna w ludziach . oczywiście chodzi mi o Paula . wypisują głupoty że on jest tylko ładny na zewnątrz ty głupia dziewczyno jeśli nic o nim nie wiesz to po co wogóle włączyłaś sie do dyskusji
Wiesz co nie rozumiem cię.... Wiesz ja np. nie oceniam go tyko po wyglądzie, ale czyttałam sporo informacji i wogóle... i nie wiem po co pisac coś tak bez sensowanego jak ty piszesz...;/;/;/;/
wiesz wygląd też jest ważny ale ja nie tylko oceniam jego urodę ale też wiele filmów z nim widziałam i co nieco o nim czytałam więc nie wiem do kogo kierujesz ten bezsensowny komentarz... :(
nie rozumiem sensu tej wypowiedzi. Piszemy, ze jest ładny np zewnetrznie bo taka jest prawda jest na co popatrzec, a charakter tez ma fajny ogladałam kilkanascie wywiadów z nim oraz wiele czytałam :P
jak mozna znac aktora?? sorry ale jakos to jest niewykonalne i uwazam ze nie ma w tym nic dziwnego ze dziewczyny oceniaja ich po wygladzie. a poza tym ie moze sie jakiejs malolacie podobac facet z ekrany. wez kobieto daj sobie troche luzu