Paul WalkerI

Paul William Walker IV

8,5
34 819 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Walker

dlaczego są na świecie idiotki które nie potrafia dostrzec prawdziwego piękna w ludziach . oczywiście chodzi mi o Paula . wypisują głupoty że on jest tylko ładny na zewnątrz ty głupia dziewczyno jeśli nic o nim nie wiesz to po co wogóle włączyłaś sie do dyskusji

użytkownik usunięty
akita5

Wiesz co nie rozumiem cię.... Wiesz ja np. nie oceniam go tyko po wyglądzie, ale czyttałam sporo informacji i wogóle... i nie wiem po co pisac coś tak bez sensowanego jak ty piszesz...;/;/;/;/

akita5

wiesz wygląd też jest ważny ale ja nie tylko oceniam jego urodę ale też wiele filmów z nim widziałam i co nieco o nim czytałam więc nie wiem do kogo kierujesz ten bezsensowny komentarz... :(

akita5

nie rozumiem sensu tej wypowiedzi. Piszemy, ze jest ładny np zewnetrznie bo taka jest prawda jest na co popatrzec, a charakter tez ma fajny ogladałam kilkanascie wywiadów z nim oraz wiele czytałam :P

akita5

a zreszta z czym tu do ludzi nawet bloga nie masz zrobionego i tylko jeden punkcik

akita5

jak mozna znac aktora?? sorry ale jakos to jest niewykonalne i uwazam ze nie ma w tym nic dziwnego ze dziewczyny oceniaja ich po wygladzie. a poza tym ie moze sie jakiejs malolacie podobac facet z ekrany. wez kobieto daj sobie troche luzu

użytkownik usunięty
akita5

Aktorzy głównie są po to, żeby pisać jacy są piękni itp... i sama jesteś głupią dziewczyną skoro uważasz ze nawet nie możan napisac jaki piękny jest jakiś aktor :/:/ pzdr