Paul WesleyII

Paul Thomas Wasilewski

8,4
6 620 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Wesley

Chyba nigdy nie widziałam żeby miał inny wyraz twarzy niż ten . No sorry , raz jak się śmieje na jakimś wywiadzie widziałam , i tyle

Enterraz

Faktycznie, najczęściej ma jeden wyraz twarzy, zero mimiki;/ kompletnie nie potrafi grać tak jak np Ian Somerhalder który jest doskonałym aktorem, jego mimika twarzy potrafi wiele pokazać;)

użytkownik usunięty
Jowisia90

Chyba sobie żartujesz! Somerhalder ma chyba jakieś tiki nerwowe przez co jego gra aktorska wygląda przekomicznie. Poza ładną buzią (no, wedle niektórych, imho pospolita, nieciekawa twarz) nie ma zupełnie nic do zaoferowania, razem z Wesleyem stanowią dwie piękne kłody.

:)
No właśnie uśmiech tego typka wygląda jak nerwowy tik . A Paul to taka maska i tyle . Dlatego skądinąd nie mam pojęcia sąd te oceny Pamiętników ... chyba tylko za książke ...

użytkownik usunięty
Enterraz

Dokładnie! Cała obsada Pamiętników jest tragiczna, przystojni panowie i piękne panie, ale co z tego jak grać nie potrafią :(

A tłumy nastolatek się jarają tym bezustannie ...

Nie sądzę by Wam poszło lepiej :)

użytkownik usunięty
muszkaa

No niestety dobrze sądzisz, bo aktorem z zawodu nie jestem. Nie oznacza to jednak, że nie mogę oceniać innych. Co do Paula: w niektórych odcinkach był w miarę autentyczny, ale niestety, pomimo tego, że bardzo go lubię, wielkiego talentu to on nie posiada.

Enterraz

Ten jego wyraz twarzy przypomina mi małpę.

Kaguro

No gdyby miał jeszcze trochę górną szczęke do przodu wypchniętą , mógłby zagrać w Planecie Małp

Enterraz

zabawnie wygląda to na zdjęciach...filmy się zmieniają, a on cały czas ma ten sam wyraz twarzy;D

Enterraz

Dobry botoks i wypełniacze + depil zarostu i gość wygląda na 20 lat :> ot cała sztuczka