Paul WesleyII

Paul Thomas Wasilewski

8,4
6 620 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paul Wesley

Paul jest słodki .Obaj z Ianem są stworzeni do ról w Pamiętnikach wampirów . Tylko Nina tam nie pasuje. Którego wolicie ? Iana czy Paula ? Ja osobiście wolę Paula ... Chociaż Ian też jest niczego sobie ... Słodziaki!!!!

czarodziejka14

z dwojga złego: Paul
Ian ma w sobie coś odpychającego. jego fizis zupełnie non me gusta ;)

diana6echo

lecz się.Cofnij się do podstawówki bo pisać nie umiesz.Czego ty chcesz od Iana?! Przetłumacz proszę dziecko na polski.Chłopacy są bardzo lubiani ale zawsze się znajdzie wyrzutek społeczeństwa co ma jakieś ale ...

monia__fantastyka

dziecinko, nie moja wina, że ty przeżywasz teraz burzę hormonalną i popuszczasz w majty :)
trochę szacunku dla czyjegoś własnego zdania albo się już nie wypowiadaj na forum

diana6echo

Ja też nie wiem o co ci chodziło z tamtym postem... Co to niby znaczy??? :jego fizis zupełnie non me gusta ; ... To polska a nie dżungla że po małpiemu piszesz... Chcesz to odwiedź ich i wtedy sobie tak z nimi gadaj... Odpychająca to może ty jesteś a nie słodziutki Ianek...

użytkownik usunięty
czarodziejka14

czarodziejka14 - po tym co pisalas na forum VD postanowilam poczytac twoje wypowiedzi i ... zalamalam sie.

czarodziejka14

i jak tu nie stwierdzić, że macie kisiel w majtach jak jakieś bezmózgie nastki, którymi i tak pewnie jesteście. jaracie się Ianem, to won na jego stronę. czytać nie umiecie?

użytkownik usunięty
monia__fantastyka

'bo pisać nie umiesz. [...]Chłopacy'

hipokryzja ?

czarodziejka14

Obaj są tacy słodcy!!!!Schrupałabym obu na śniadanko heh;)

monia__fantastyka

typowa nastoletnia psychofanka

diana6echo

Paul. Ian jakoś nie lubię. Damon zabija wszystkie ulubione postacie, nawet swojego krewnego. chociaż ostatnio się uspokoił i mało zabija, i tak jakoś go nie lubię. no i jakoś czasami mi staro wygląda;p.

Dodo140

Ja o wiele bardziej lubię Iana.;dd

użytkownik usunięty
czarodziejka14

skoro zalozylas taki watek na stronie Pawła, to logiczne ze bedzie wiecej odpowiedzi o nim ...

Nie koniecznie... Ale o co ci chodziło z tym że się załamałaś się to nie wiem... A poza tym to wypowiedź o Paulu i Ianie więc jeżeli na ich temat nie masz nic do powiedzenie to po co w ogóle piszesz nie na temat??? Czytać nie umiesz??????

użytkownik usunięty
czarodziejka14

umiem czytać. nawet bardzo dobrze.

więc abyś już nie musiała się mnie czepiać napiszę, że wolę Iana. jest o wiele lepszym aktorem. Lepiej ci teraz ? -__-"

czarodziejka14

trochę szacunku małolato dla cudzego zdania. mama cię tego nie nauczyła?

diana6echo

Jeżeli nie macie nic do powiedzenia o TEMACIE MOJEGO FORUM to lepiej w ogóle tu nie wchodźcie bo po co????

użytkownik usunięty
czarodziejka14

to nie jest twoje forum tylko wątek założony przez ciebie na forum Paul'a Wesley'a.

a wchodzimy bo lubimy denerwować ludzi (bynajmniej ja ^^)

czarodziejka14

to najpierw załóż sobie własne forum, bo ty jedynie założyłaś wątek OGÓLNO-DOSTĘPNY
wypowiedziałam się w nim a ty zaczęłaś zwyzywać mnie smarkaczu. jak cię jara tak Ian to trzeba było założyć ten wątek na jego profilu.

diana6echo

jasne że Pawełek, on ma zajebiste oczy i to coś co mnie przyciąga jak magnes, w trzy słowy: cud miód i malyna :P <3 :*

diana6echo

Jeny, przestańcie się kłócić o takie bzdety. Po co się od razu wyzywać...? (nie kieruję odpowiedzi do nikogo szczególnego - a do ogółu:))

czarodziejka14

Widać że zmienił im się fryzjer bo w pierwszej części mieli inne fryzury. Ian miał ładniejsze włosy... hehe .

Naprawdę w filmie wolałabym był Paula, no ale kurde... Ian jakoś mnie ciągniee...

czarodziejka14

Jasne że Ian.. <3
te oczy..
to jak mówi...
I nie jest przynajmniej taki nudny jak brat ;D ;*

Vikiii

no tak bo logicznie myśląc zły nie może być nudny ;p
ja tam wolę Stefa, tylko kisi się strasznie w tym związku z Eleną i nie może pokazać na co naprawdę go stać

anna83

Dlatego wolałabym, aby Stefan był z Katherine a Damon z Eleną.
Wtedy Stefan nie byłby może taki nudny...no i Delena :*

Vikiii

z pewnością :)

anna83

Paul
a w wampirkach niech bedzie z Elenka ;d

VeLkA02

masakra, czytam czasami na popraw humory te tematy tutaj.
zażarta dyskusja który jest łądniejszy/fajnniejszy :D
najlepsze są oczywiscie nastki które uważają swoje zdanie za święte i wyzywają od najgorszych jak się ktoś mu sprzeciwi:D

Vikiii

Nie, Stefan nie jest nudny. Jest intrygujący :D

czarodziejka14

Paul, zdecydowanie. I jako postać Stefan też zdecydowanie ciekawszy.

TheTusiax

Paul ;d

VeLkA02

Paul oczywiście. Ian jak ktoś wspomniał ma w sobie coś odpychającego. i w ogóle nie w moim guście. A w serialu powinno byc: Stefan z Eleną (pasuja) Damon z Katherine(pasują).

Laska2343

Bardzo polubiłam zarówno Iana jak i Paula, ale wolę Paula;). Dla mnie Stefan powinien być Eleną, ale Damon z Katherine już nie. Teraz, kiedy Damon zmienił się i zaczął coś czuć jej gierki i charakter zniszczyłyby go, ona nie zasługuje na niego.

czarodziejka14

obaj są świetni i oboje ich lubię, ale bardziej Paula bo jest ''polakiem'' :)

dodsab

i jako postać też Stefan ;)

czarodziejka14

Ian jest dużo lepszy , bardziej mi sie podoba , szczególnie jako aktor, genialnie gra w pamietnikach wampirów , te miny bezcenne , poza tym jest bardzooo przystojny , uwielbiam go, ale Paula też lubie , dosyć dobry aktor, ładny też, ale Ian jednak go przewyższa ;))

czarodziejka14

Żaden , bo ci 'aktorzy' nie są tacy dobrze , ani w serialu ani w realu , to jedynie moja opinia .

czarodziejka14

zdecydowanie PAUL pod każdym względem