wiem ze to smieszne z mojej strony bo jestem fanką Paula ale nie daje mi spokoju ze tak KOCHA POLSKĘ ze nawet nie ma czasu odwiedzic swoich fanów ...
In 2005, he began to credit himself as Paul Wesley. When asked why he changed his professional name to Paul Wesley, he replied: "my birthname is too hard to pronounce! I asked my family's permission to change it, and it's really helped my career."
nie zmienił nazwiska odrazu, a jak dostawał więcej rol. zresztą poczytaj sobie wywiady z Paulem. często wspomina o Polsce, nie unika tematów swojego pochodzenia. co do odwiedzin- gra na planie VD, to zajmuje sporo czasu, promuje serial w USA, Polskę odwiedza ale nikt o tym nie wie. podobno w tamtym roku był w Polsce u dziadków. a spotkania z fanami nie są organizowane prze niego, nie ma VD w polskiej TV (jeszcze, już niedługo na TVN). może jak będzie serial w TV zorganizują wywiad, spotkanie czy co.
Jak to „Pamiętników wampirów” nie ma w żadnej polskiej telewizji? A nFilm to co? Zaczęli emitować ten serial w niecałe dwa miesiące po premierze w USA.
Przedwczoraj, tj. 20 grudnia, leciał na HBO film „W głębinach” („Beneath the Blue”). Nie wiem, o czym to jest, ale gdy wszedłem do gościnnego, matka oglądała jakiś film i zdawało mi się, że widzę Stefana. Szybkie sprawdzenie obsady i rzeczywiście – to Wasilewski. Powtórka jutro o 12.10, następna dopiero 7 stycznia.