Paulina Młynarska

5,9
394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paulina Młynarska

Do dziś wydawało mi się, że przynajmniej niektórze fakty w życiu są dla mnie jasne :) ale od dziś nie jestem już tego pewny. Może to oczywiście kwestia niezrozumienia tematu lub niewystarczającej lektury, ale jakim cudem:

(źródło: http://www.filmweb.pl/Paulina,M%B3ynarska,ciekawostki,PersonCuriosities,id=8906) [www.filmweb.pl/Paulina, ...]

"W 1990 roku ukończyła studia Education comp. - Paryż"

skoro:

(źródło: http://kuba.interia.pl/goscie)

"Dziennikarka i aktorka, która na swoim koncie ma występy w filmach takich mistrzów jak
Andrzej Wajda i Milosz Forman, nie ma za to matury"

Jeszcze, gdyby wspomniała o fakcie nieposiadania matury, że było to powiedzmy 20 lat temu to jeszcze bym zrozumiał, ale jakim cudem ukończyła studia bez matury ? Być może nie zrozumiałem i ten tekst o braku matury tyczył się czasu przeszłego.... :) bo już nie wiem, co sądzić - jeśli ktoś zechciałby mnie oświecić byłbym wdzięczny.

A tak już poza tym: Mimo, iż TEORETYCZNIE płeć nie ta więc i obszar zainteresowań inny to parę razy zdarzyło mi się trafić na 'Miasto Kobiet' w TVN Style z Nią i Marzeną Rogalską w roli prowadzących, a potem na Interwencję w Polsacie to z tych dwóch, nazwijmy to 'ról' bardziej odpowiada mi ta z TVNu, ale nawet tam jest jakaś 'zimna'. Mam wrażenie, że za czasów gry w Złotopolskich, czy /jeszcze dawniejsze czasy/ za czasów pracy w radiu TOK-FM była 'cieplejsza'. Niemniej i tak bardzo Ją lubię o porównując Ją z siotrą (Agatą) odnoszę wrażenie jakby większego profesjonalizmu. Mogę się oczywiście mylić i każdy ma prawo się ze mną nie zgadzać, jako, że to wyłącznie moja, subiektywna opinia.

cOOba

Skończyłą studia, bo były to studia prywatne, w dodatku za granicą więć posiadanie czy też nie posiadanie polskeij matury nie miało znaczenia!!!
Też bardzo ją lubię i uważam że jej siostrunia jest o wiele od Pauliny gorsza, nie cierpię Agaty uffff, Paulina miała fascynujace życie, uciekłą z domu, wyjechałą do paryża, zagrała u Formana, Wajdy, bardzo miła, swietnie prowadzi Miasto kobiet, a jako gość u Kuby byla naprawdę rewelacyjna:)))

marcinn_ek

Education comp. - czyli Education Comprehensive - czyli Szkoła ogólnokształcąca a nie studia.