Paweł Królikowski

7,5
13 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Królikowski

czy ktoś wie w jakim teatrze pracuje Pan Paweł jestem jego fanką i chce od niego autograf ?

kinomanka_13

Nie wiem czy to jeszcze aktualne, ale słyszałam że gra w teatrze Gudejko (grają w różnych miastach, nawet za granicą).
A tak z ciekawości, czy w teatrze możliwe jest zdobycie autografu od aktora ? (np. w Warszawie). Bo sama chciałabym zdobyć, tyle że pana Barcisia : )

natka17_1998

to do Pana Barcisia możesz napisać na jego stronie internetowej to ci Pan Barciś wyślę pisałam 2 lata temu do niego na jego stronie internetowej i po niecałych 2 tygodniach wysłał mi. A do Pana Pawła niecałe miesiąc temu wysłałam do produkcji Rancza tylko zdjęcie musiałam dorzucić bo za pierwszym razem jak do niego pisałam to nie dodałam zdjęcia.

kinomanka_13

No właśnie niedawno zarejestrowałam się na Barciślandii, ale nie wiedziałam czy wypada pytać o autograf ; ) A czy wysyłałaś też zdjęcie ? Płaciłaś może za jakąś przesyłkę, czy w ogóle za coś ? Bo chciałabym się poradzić osoby doświadczonej : )

BTW, dałabyś mi swój nick na stronie pana Artura ? Dodałabym się do znajomych : )

natka17_1998

ja pisałam do Barcisia na zakładkę kontakt i tam jest formularz kontaktowy wypełniasz co tam piszę i czekasz , ja czekałam niecałe 2 tygodnie. Pan Artur mi zdjęcie przysłał jak do niego napisałam na oficjalnej stronie. Jeśli chodzi o te prośby o zdjęcie z autografem to nieraz dodaje zdjęcie jak wiem na 100 procent że ktoś nie ma, a nieraz nie dodaję. I czekam nieraz kilka dni a nawet miesięcy żeby mieć ten autograf , i jak wysyłam do teatru albo do produkcji to wkładam kopertę zaadresowaną do siebie ze znaczkiem, jak zaadresuje do teatru czy produkcji a jeśli chodzi o to czy jak listonosz przynosi te autografy do mnie to ja za przesłanie nie płace za to. Polecam ci mój blog o autografach dariagorzki.blogspot.com prowadzę go od zeszłego roku, mało daję na filmwedzie wpisy że mam od kogoś listownie autograf bo niektórzy mają o to do mnie pretensje że piszę takie rzeczy więc bloga założyłam, a są tacy że na filmwedzie też się pytają jak te autografy listownie zdobyłam i ogromnie się cieszę jak ktoś się o to pyta. Na taki autograf od Mariana Kociniaka czekałam ponad 8 miesięcy od listopada 2013 do 4 lipca 2014.

kinomanka_13

Ok, czyli jeśli na jego stronie poprosiłabym o autograf, to wystarczyłoby potem poczekać ? Bo adresu pana Barcisia nie znam, więc koperty ze znaczkiem raczej nie wyślę. I zdjęcie też nie konieczne ? Bo ja w takich rzeczach niedoświadczona jestem, a dobrze że trafiłam na kogoś kto na tym się zna : )

natka17_1998

dzięki. Nie którzy właśnie mi mówią albo piszą że się na tym znam. Autografy i muzyka to moja pasja. Od miesiąca nie dostałam żadnego autografu a trochę próśb wysyłałam, jak tak dalej pójdzie to autografy będę zbierała osobiście, trzymaj kciuki żebym 16 sierpnia dostała od kogoś z aktorów autograf bo 16 sierpnia jadę do Lubomierza na festiwal filmów komediowych w zeszłym roku byłam było zajebiście mogę jeździć co roku.

kinomanka_13

To będę trzymać kciuki ^^ Ja chciałabym iść do Teatru Och-Teatr w Warszawie, ale nie wiem czy mi się uda.

natka17_1998

ja do och teatru pisałam do : Magdaleny Zawadzkiej i po 2 miesiącach dostałam jej zdjęcie z autografem, pisałam do Wojciecha Pokory w zeszłym roku i dodałam zdjęcie i nic nie dostałam a ja go miałam za fajnego człowieka chociaż go uwielbiam za rolę komediowe, i do Krafftównej pisałam do och teatru i dalej nic.

kinomanka_13

Czasem bywa że takie osoby nie mają czasu, albo po prostu nie chcą wysyłać. A szkoda, bo niektórzy nie mają innej możliwości zdobycia autografu : ( Ale życzę żeby przysłali ci jednak ^^

natka17_1998

aha, ja staram się osobiście zbierać tylko osobiście zbieram po koncertach bo ja nie mieszkam w dużym mieście, gdybym mieszkała w Warszawie to dzień po dniu bym miała jakiś autograf, a w mieście jak jestem to tylko autograf mam po czyimś koncercie albo kabarecie.

kinomanka_13

Wow, szczęściara z ciebie ^^ Moja siostra chciała zdobyć kiedyś autograf od zagranicznego piosenkarza, który miał koncert w Warszawie, ale niestety nie udało jej się. Z polskimi wykonawcami pewnie łatwiej : )

natka17_1998

właśnie od polskich zbieram, nie posiadam od zagranicznych piosenkarzy czy piosenkarek.

kinomanka_13

Ja stwierdziłam że nie ma się co bawić w zagranicznych, i na razie zajmę się właśnie polskimi ^^

natka17_1998

ja też się nad polskimi aktorami, polskimi piosenkarzami , piosenkarkami skupiam, do światowych nic nie mam ale bardziej wolę od polskich aktorów, piosenkarzy, piosenkarek bo patriotką jestem, tak myślę że jestem patriotką bo słucham polskich przebojów, polskie piosenki, oglądam polskie filmy , zagraniczne trochę też.

kinomanka_13

Ja też oczywiście nic nie mówię na zagranicznych, bo też ich bardzo lubię (głównie aktorów) : ) Ale zdobycie autografu lub spotkanie takiej osoby graniczy z cudem. I żeby w życiu mi było weselej, bez rozczarowań, stawiam na polskich artystów, którzy są równie niesamowici, a różnią się tym, że są mniej znani na świecie ; )