Paweł Małaszyński

6,8
16 001 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Małaszyński

Czytam opinie o Malaszynskim i dochodze do wniosku, ze jest mlody, przystojny, popularny, a to wystarczajaco duzo powodow zeby go nie lubic... O co Wam chodzi? Jestescie tak zakompleksienie, czy zwyczajnie zlosliwi? Rozumiem, ze nie kazdy musi go uwielbiac, ale poziom pomyj (tak trzeba to nazwac) wylewanych na tego goscia, jest po prostu zenujacy. Przeczytalem kilka pierwszych opinii, i co znalazlem: totalne beztalencie, aktorskie dno, zniewieścialy idiota, aktorzyna itd. itd. Ja nie jestem jego wielbicielem, ale zastanawiam sie skad to sie bierze. Skoro ktos skonczyl PWST, gra w teatrze, to chyba nie jest totalnym beztalenciem, bezmozgiem etc. Nawiasem mowiac, moze warto byloby wybrac sie do Teatru Kwadrat na sztuke z jego udzialem, zanim zacznie sie wypisywac glupoty po obejrzeniu Magdy M? Ile jego rol teatralnych widzieliscie?
Poza tym, czy naprawde jestescie takimi ekspertami, jesli chodzi o gre aktorska? Mam wrazenie, ze wielu internautow dziala zgodnie z zasada "jak sie nie znam, to sie chetnie wypowiem", bo co szkodzi komus dowalic, w dodatku bezkarnie i anonimowo.

trish1984

zgadzam sie w calej rozciaglosci, nic dodac nic ujac ;]

a co do samego małaszyńskiego - cóż, wielką jego fanką nie jestem, ale ilekroć obejrze Szymona Majewskiego tym bardziej przekonuje sie, ze to calkiem normalny, luzny koles.. a bedac amantem filmowym moglby byc zadufanym w sobie dupkiem..:)

anjali__

popieram
trudno, żebym wariował na jego punkcie, przecież jestem facetaem.
Czy jest przystojny, czy gra w "Magdzie M" - dla mnie to nie ma znaczenia. Po prosu bądzmy obiektywni. Gość naprawdę nieżle gra.
Co do "Magdy M" - gosc robi to żeby wyżyć. Niech ten kto zmarnowałby okazję zarobku niech pierwszy żuci kamień.
Pozatym(pisać razem czy osobno?) jego kreaja Granda w "Oficerze" to po prostu majstersztyk.
Tym którzy mówia że to beztaleniem, zadam pytnie: czy wiecie ile juz jest seriali (lepszych czy gorszych) z jego udziałem?
Gdy słysze słowo "beztalencie" pierwsze co mi się kojarzy to bracia Mroczkowie/Mroczki(tfu!) a w teatrze chętnie bym go zobaczył.

trish1984

w 100% Popieram :))) Wiecej Ludzi z takim Podejsciem :D