Zaczne od tego ze Pana Pawła zobaczyłem pierwszy raz w serialu ,, Oficer ,, gdzie wg. mnie wypadł świetnie. Od tego momentu zaczalem sie interesowac tym aktorem i bylem pewien ze cos osiagnie. Tak tez sie stalo. Niestety stwierdzam po czasie ze troche sie zawiodłem. Po obejrzeniu kilku pozostalych seriali z jego udzialem widac ze praktycznie w kazdym gra tak samo , te same gesty , ruchy , itd. Niepotrzebnie przyjmuje tez postac filmowego amanta ( choc jak sam powiedzial w jakims wywiadzie twierdzi ze tak nie jest ). Owszem jest przystojny , ale nie jakos mega łał , bez przesady , znam aktorów o wiele lepiej wygladajacych i grajacych od niego a niestety mniej docenianych jak choćby Marcin Dorociński. Moze gdybym zobaczyl go np. w jakiejs komedii albo gdyby mniej pojawial sie na ekranie ale w lepszych produkcjach zmienilbym zdanie. Póki co boje sie ze TVN zrobilo z niego gwiazdke ktora szybko moze sie wypalic , a szkoda by bylo. Jest jeszcze jedna rzecz - jego prawdziwa twarz ; z tego co wyczytalem , uczciwy i kochajacy maz i wzorowy tata , stroniacy od wszelkiego rodzaju imprezek. Pełen szacunek za to , ale niestety ten świat sław rzadzi sie takimi a nie innymi regulami , po prostu raz na jakis czas trzeba sie gdzies i z kims pokazac. Tak jak pisalemn wczesniej , boje sie ze widzom szybko sie znudzi i wypali jako aktor.
Też tak myślałem, do czasu kiedy zobaczyłem go w ostatnim poniedziałkowym Szymonie Majewskim :) Zagrał w odcinku Magdy M. 20 lat później i powiem Ci, że niezły byłby w roli komediowej :) No ale niestety nie dostał jeszcze takiej roli. Miejmy nadzieję, że wszystko bedzie ok ;p
pozdro