Paweł Małaszyński

6,8
15 793 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Małaszyński

w polskim kinie!Malaszynski zagral go po prostu znakomicie i juz za te role naleza mu sie brawa.Zdecydowanie najciekawsza postac z calego serialu,czego nie moge z kolei powiedziec o Kruszonie - Borys Szyc mnie nie zachwycil

Chyba dlatego, że jak dotąd nie było czarnego charakteru, który by tak długo przebywał na ekranie :) No może poza Sturmbahnfuhrer'em Brunner'em ( E. Karewicz ) w 'Stawce' :) Ale bardzo dobra postać, oczywiście pod katem czerni charakteru to Jurij z II części 'Ekstradycji' (P. Wilczak ). Oszczędne ruchy, krótkie dialogi, odpowiednio rzucane spojrzenia bez przesadnej demonstracji siły - zdecydowanie demoniczna postać. No i niezawodny Bogusław L. w roli Malika z filmu 'Zabij mnie glino'. To jak dla mnie jeden z najlepszych czarnych charakterów polskiego kryminału. Także jak Grand w Oficerze przebierał się za księdza :) Ale tu kończy się podobieństwo...

Owen_Y

Malaszynski w kazdym razie aktorsko bardziej do mnie przemawia niz pozostali polscy mlodzi "aktorzy",ale nie bede latac po nazwiskach bo szkoda na to czasu :)

Zgadzam się! Rola "Granda" w wykonaniu Pawła Małaszyńskiego była znakomita!!! :))

:*******************************

Zgadzam się w 100%
Rola Granda była świetna, Paweł Małaszyński idealnie pasował do tej roli. Myślę że był jednym z najlepszych aktorów w tym serialu, i uratował drugą serię gdyby nie było wątków z grandem nie oglądałabym bo druga seria byłą po prostu nudna.

Zgadzam się małaszyński idealnie odnalazł się w tej roli. Co do szyca tez się spisał.

Fantasmagoriaa

w przeciwieństwie do Małaszyńskiego, Szyc praktycznie zawsze się znajduję.

Cieciuch

miało byc spisuję;-)

Cieciuch

Serio? No coz,ja uwazam Szyca za przereklamowanego aktora,choc nie mowie ze jest zly (no,ale gusta bywaja rozne)

Zgadzam się. Rola Granda świetna.
Mi osobiście podobał się duet Grand - Kruszon.
To jedyna rola w której spodobał mi się pan Małaszyński. Może jeszcze jakąś mnie zachwyci znów :)

attra

Grand szczególnie ten z pierwszej serii to było mistrzostwo świata;)

maszerujalbogin

W ''Oficerach'' też bardzo dobrze wypadł.
Te jego groźby rządzą:D

WOLVERINE55

Obejrzałam właśnie Tajemnicę twierdzy szyfrów i tam też jest niezły. Choć niestety zaczynam zauważać dużą powtarzalność gry. Dla porównania w filmie zagrał niedoceniany Cezary Żak i to była kreacja!!! Ale Małaszyński też ok. Chętnie bym go zarobaczyła w teatrze.

dokładnie!