Paweł Wawrzecki

7,5
5 297 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Paweł Wawrzecki

za jego role komediowe,gdyż mało kto po tylu przejściach życiowych tak doskonale i bezgranicznie wciela się w postacie serialowe.Pewnie w nich właśnie odreagowuje psychicznie i wychodzi mu to na dobre.

gran19

Dokładnie!! To samo chodziło mi po łbie od momentu opznania życiorysu p. Wawrzeckiego.

bokser_Ken_Wywietrznik

Faktycznie, naprawdę wiele przykrego w życiu zaznał, a mam wrażenie, że mimo to jest niesamowicie silnym i pozytywnie nastawionym do świata człowiekiem, jak i znakomitym aktorem. Brawo! :)

inkainkowska

Pamięta ktoś Teatr albo film co w roli głównej zagrał wawrzecki, bodajże auto mu się zepsuło i trafił chyba do miasteczka albo wsi, co miejscowi wmawiali mu, że umrze, straszyli go:D i chyba na końcu odjechał, strasznie się bał tych przepowiedni, świetne to było: D

Pawlovsky

To był Teatr Telewizji i nazywał się "Ciemno". Strasznie się wtedy uśmiałam, a p. Wawrzecki z p. Kobuszewskim - boki zrywać. Do znalezienia na popularnym portalu z filmikami :D

gran19

Rzeczywście, za dużo złego na jednego, ale może za to starsze lata będą pogodniejsze?