robią "wielką karierę"....
No, ale w tym kraju "wsio posibl"!!
Generalnie: żenuła!!!
taaaaaaaaaa!!!! tylko że oni do kariery doszli bo wcześniej żyli w biedzie z resztą chyba lepiej że w ten sposób radzą sobie w życiu niż jak by mieli np. pójść kraść i zabijać chodź więc to doceń:)
Po zawodówce,co to ma do rzeczy?jest gdzies napisane,ze raperzy maja miec studia czy jakies wyksztalcenie?dziewczyno najpierw doksztalc sie pod wzgledem muzycznym a potem sie wypowiadaj!Rzadko sie trafiaja raperzy z jakas szkola(no ale chyba tego nie wiesz),rychu jest bez watpienie najlepszym raperem w Polsce.
Otusz to . Trzeba ich szanować za to że potrafili dojść tu gdzie teraz są ,czyli że umieli się wybić. Co do Peji ja gościa Bardzo lubię i jest on dla mnie wielkim idolem i autorytetem . Piosenki też ma świetne zwykle są one pełne mądrych przesłań a nie tylko darcia gęby i przeklinania
Chciałam sobie sprowokować dyskusję, stąd moja brzydka wypowiedź o zawodówce.
Rycha słuchałam dośc wnikliwie i jego texty do mnie nie docierają.
Dokształcać muzycznie tez raczej się nie muszę, wybacz, ale nie chcę Ci się tłumaczyć, dlaczego...powiedzmy, że nie znam się na rapie :)))
A Rychu i tak dla mnie jest beznadziejny, bo mam święte prawo tak myśleć!!!
,,Chciałam sobie sprowokować dyskusję, stąd moja brzydka wypowiedź o zawodówce. ''
a nie lepiej było by powiedzieć coś mądrego może w ten sposób też zachęciła byś kogoś do dyskusji
,,Rycha słuchałam dość wnikliwie i jego teksty do mnie nie docierają.''
może nie dorosłaś (intelektualnie) do tego typu piosenek . te teksty to nic innego niż ,,odpowiedź na propagandę którą jesteśmy karmieni '' to w cudzysłowie to słowa samego Rycha na temat treści jego piosenek . po prostu wygarnia politykom i urzędasom co o nich myśli i ma racje bo to tylko przez nich głoduje 70% naszego społeczeństwa
,, A Rychu i tak dla mnie jest beznadziejny, bo mam święte prawo tak myśleć!!!''
a masz prawo masz tylko jak tu chcesz z kimś gadać to podawaj jakieś normalne argumenty do dyskusji bo tak sprawiasz wrażenie zazdrosnej
Well...
Nie wiem, czego miałabym zazdrościć panu Rychowi albo jego fanom, naprawdę.
A jeśli chodzi o intelekt, to nie mam ochoty Ci tłumaczyć, ze nie rozumiem języka slumsów, którym pan Rychu się posługuje. Może jestem za dobrze wykształcona ;)))) I INTELEKTUALNIE NIE DORASTAM rYSIOWI DO PIęT?
Jeżeli rzeczywiście nie kapujesz treści tych piosenek to wolę się na twój temat nie wypowiadać .
ps. Mam nadzieje że tylko udajesz głupią bo jednak wierzę w inteligencję kobiet .No chyba że jesteś blondynką to w tedy jest wszystko jasne
Siła wiary czyni cuda, jak uczy biblia.
Nie bardzo mnie interesuje Twoje zdanie na mój temat, bo to Twoja sprawa, co o mnie myslisz.
Piosenki pana Rycha mam tak naprawdę w głębokim poważaniu, tak samo zresztą jak ich twórcę.
JoAn-Alex-Na twoje wypowiedzi reaguje śmiechem,ludzie po studiach to jeszcze większe głąby niż ci po podstawówkach a czy nawet po zerówkach.Nie uważam że wszyscy po studiach to barany ale są wyjątki.Ostatnio był gość w Milionerach co był po studiach bo sam mówił i nie wiedział co to jest penitent,a takie coś chyba nawet dziecko bez szkoły wie.To że ktoś skończy studia to nie znaczy że jest nie wiadomo jak mądry,bo to tylko papierek a w głowie można nadal nic nie mieć tylko pustkę.Człowiek który na okrągło czyta książki może być tak cholernie inteligenty że innemu nawet 20 lat studiów nie pomoże.
Tyton1 tu mogę se z tobą uścisnąć grabie bo się z tobą zgadzam w 100% łącznie z reakcją śmiechową na widok postów tej pani , a zwłaszcza jak ona gada że nie kapuje tekstów Peji przecież one są tak banalne że chyba trzeba być DEBILEM!!! by nic z nich nie załapać .A gada babka że robi studia. Wstyd!!!
inteligencja =/= madrosc ale co do reszty sie zgadzam, sam jestem na studiach i musze przyznac ze tak naprawde gowno wiem.
no ale koleżanka chce się dowartościować jaka to ona mądra bo skończyła studia a naj banalniejszego tekstu piosenki nie umie zajarzyć
ciolek po zawodowce to moze ciebie zrobil, osobiscie znam duzo madrzejszych ludzi po takiej szkole niz po studiach.
ladnie masz poprzewracane skoro oceniasz ludzi po papierku z napisem 'skonczylem taka i taka szkole' - to jest dopiero 'myslenie' ciolka.
ps dobrze wiedziec ze jestem ciolkiem, mimo ze znam 5 jezykow obcych i przeczytalem setki ksiazek :)
Że nie skończył szkoły łał ale straszną zbrodnie popełnił nie ?
ps. A tak serio to on u mnie ma jeszcze jednego plusa że mimo iż nie ma żadnej szkoły skończonej to chociaż ma więcej oleju w głowie niż nie jeden po doktoratach i wyższym wykształceniu bo w piosenkach to za zwyczaj bardzo mądrze mówi
Ciotą ty musisz być bo w tej wypowiedzi widać zazdrość ? myle sie = wiem ze nie .Takich jak ty karierowiczów jest tysiace .Doszli do jednego narzekac i ublizac tym co sie udało .Masz słabą spyche .
On z niczego zrobił wiele a ty z wiele zrobiłes gówno .
SRAM NA CIEBIE KOLES !!!!!!!